Atkını al sabah namazına gel

Spor 12.12.2017 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Atkını al sabah namazına gel

GEBZESPOR’DAN TARİHİ ORGANİZASYON!

Gebzespor yönetimi ve taraftarları son yılların en unutulmaz organizasyonlarından birine imza atmaya hazırlanıyor. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk’ün kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Gebzespor taraftarlarını sabah namazına davet çağrısına mor beyazlı taraftarlar kayıtsız kalmadı. Sosyal medyadan jet hızıyla etkinlik başlatan Gebzesporlu taraftarlar, ‘’Atkını al sabah namazına gel’’ sloganıyla mor-beyaz renklere gönül veren taraftarları, Gebze’nin tarihi mirası Çoban Mustafapaşa Camii’ne sabah namazına davet etti. SAPANCA MAÇI ÖNCESİ ŞAMPİYONLUK DUASI Pazar günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Sapanca Gençlikspor maçı sabahında  Çoban Mustafapaşa Camii’ne Gebzespor atkılarıyla gelerek Başkan Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sabah namazını kılacak olan mor beyazlı taraftarlar, Gebzespor için şampiyonluk duaları edecek. Gebzespor yönetimi ve taraftarlarının ortaklaşa hareket ettiği tarihi organizasyon kısa sürede büyük yankı buldu.
GEBZESPOR’DAN TARİHİ ORGANİZASYON!

Gebzespor yönetimi ve taraftarları son yılların en unutulmaz organizasyonlarından birine imza atmaya hazırlanıyor. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk’ün kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Gebzespor taraftarlarını sabah namazına davet çağrısına mor beyazlı taraftarlar kayıtsız kalmadı. Sosyal medyadan jet hızıyla etkinlik başlatan Gebzesporlu taraftarlar, ‘’Atkını al sabah namazına gel’’ sloganıyla mor-beyaz renklere gönül veren taraftarları, Gebze’nin tarihi mirası Çoban Mustafapaşa Camii’ne sabah namazına davet etti.

SAPANCA MAÇI ÖNCESİ ŞAMPİYONLUK DUASI

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Sapanca Gençlikspor maçı sabahında  Çoban Mustafapaşa Camii’ne Gebzespor atkılarıyla gelerek Başkan Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sabah namazını kılacak olan mor beyazlı taraftarlar, Gebzespor için şampiyonluk duaları edecek. Gebzespor yönetimi ve taraftarlarının ortaklaşa hareket ettiği tarihi organizasyon kısa sürede büyük yankı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.