ATLI DAYANIKLILIK YARIŞLARI GEBZE'DE YAPILDI

Gebze 23.11.2015 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ATLI DAYANIKLILIK YARIŞLARI GEBZE'DE YAPILDI

Cumaköy’de binicilik yarışları

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Gebze Belediyesi ana sponsorluğunda Cumaköy’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Atlı Dayanıklılık yarışmasında dereceye giren binicilere kupalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora takdim etti   Gebze Belediyesi ana sponsorluğunda Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen ve 2 gün boyunca devam eden Atlı Dayanıklılık (Endurance) Yarışları Cumaköy’de gerçekleştirildi. Dereceye giren binicilere kupalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora takdim etti. 28 sporcunun çeşitli kategorilerde yarıştığı şampiyonada dört yıldız kategorisin de Kehribar isimli atı ile Kadir Baştuğ birinci oldu. Üç yıldızda birinci Gazel Armağan, ikinci Murat Güngör, üçüncü Sıtkı Doğuşlu oldu. Üç yıldız JR. Kategorisinde birinci İlayda Baştuğ, ikinci Efza Tutucu oldu. İki yıldız kategorisinde birinci Hasan Öztürk, ikinci Ali Oğuzcan, üçüncü Kristal Zeynep Karakuş oldu. Tek yıldız kategorisinin birincisi Murat Taşay, ikinci Serhat Zengin, üçüncü ise Kathy Akkaya oldu. Tek yıldız JR. Kategorisinde birinci Doğuş Doğuşlu, ikinci İzem Dikencik oldu. BİNİCİLİK SPORUNU GEBZE’DE SÜRDÜRECEĞİZ Kupa töreninde kısa bir selamlama ve tebrik konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yarışmacıları Gebze’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yarışmaya katılan tüm sporcuları da tebrik eden Başkan Köşker, “ Binicilik bizim ata sporumuz. Bunu yaşatmak, Gebze’de sürdürmek adına Gebze Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemiz binicilik sporu adına çok elverişli bir konumda. İstanbul’a yakınlığı ve geniş yeşil alanlarımız, ormanlarımızla bu spor dalında Gebze’yi bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Köşker Ve Federasyon Başkanı Bora yarışmada dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim etti.  
Cumaköy’de binicilik yarışları

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Gebze Belediyesi ana sponsorluğunda Cumaköy’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Atlı Dayanıklılık yarışmasında dereceye giren binicilere kupalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora takdim etti

 

Gebze Belediyesi ana sponsorluğunda Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen ve 2 gün boyunca devam eden Atlı Dayanıklılık (Endurance) Yarışları Cumaköy’de gerçekleştirildi. Dereceye giren binicilere kupalarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora takdim etti. 28 sporcunun çeşitli kategorilerde yarıştığı şampiyonada dört yıldız kategorisin de Kehribar isimli atı ile Kadir Baştuğ birinci oldu. Üç yıldızda birinci Gazel Armağan, ikinci Murat Güngör, üçüncü Sıtkı Doğuşlu oldu. Üç yıldız JR. Kategorisinde birinci İlayda Baştuğ, ikinci Efza Tutucu oldu. İki yıldız kategorisinde birinci Hasan Öztürk, ikinci Ali Oğuzcan, üçüncü Kristal Zeynep Karakuş oldu. Tek yıldız kategorisinin birincisi Murat Taşay, ikinci Serhat Zengin, üçüncü ise Kathy Akkaya oldu. Tek yıldız JR. Kategorisinde birinci Doğuş Doğuşlu, ikinci İzem Dikencik oldu.

BİNİCİLİK SPORUNU GEBZE’DE SÜRDÜRECEĞİZ

Kupa töreninde kısa bir selamlama ve tebrik konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yarışmacıları Gebze’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yarışmaya katılan tüm sporcuları da tebrik eden Başkan Köşker, “ Binicilik bizim ata sporumuz. Bunu yaşatmak, Gebze’de sürdürmek adına Gebze Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemiz binicilik sporu adına çok elverişli bir konumda. İstanbul’a yakınlığı ve geniş yeşil alanlarımız, ormanlarımızla bu spor dalında Gebze’yi bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Köşker Ve Federasyon Başkanı Bora yarışmada dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.