ATLAS OKULLARINDAN “SANAL DÜNYA” UYARISI!

Gebze 27.02.2017 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ATLAS OKULLARINDAN “SANAL DÜNYA” UYARISI!

  Her geçen gün teknolojinin ve bu teknolojilere erişebilirliğin artmasına paralel olarak bilişim sistemlerine yönelik suçlar da artmaktadır. Siber suç, bir bilişim sisteminin güvenliğini ve buna bağlı verileri veya kullanıcısını hedef alan ve bilişim sistemi kullanılarak işlenen suçlardır. Bu suçları önlemek öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Siber Suçlar Şube Müdürlüğünden Komiser Sadettin ATAŞ Yeni Atlas Okullarını ziyaret etti. “ORTAM SANAL OLSA DA İŞLENEN SUÇ GERÇEKTİR” Özel Yeni Atlas Okulları Rehber Öğretmeni Tuba Erhal “Öğrencilerimizin akademik başarısının yanında kişisel-sosyal ilişkilerinin güvenliğini sağlamak amacında olduğunu, interaktif bir eğitim alan öğrencilerimiz sorularını sorarak önemli bilgiler edindiğini belirterek bizi önemli bilgileriyle aydınlatan Komiser Sadettin Ataş‘a teşekkürlerini sundu.  

 

Her geçen gün teknolojinin ve bu teknolojilere erişebilirliğin artmasına paralel olarak bilişim sistemlerine yönelik suçlar da artmaktadır. Siber suç, bir bilişim sisteminin güvenliğini ve buna bağlı verileri veya kullanıcısını hedef alan ve bilişim sistemi kullanılarak işlenen suçlardır. Bu suçları önlemek öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Siber Suçlar Şube Müdürlüğünden Komiser Sadettin ATAŞ Yeni Atlas Okullarını ziyaret etti.

“ORTAM SANAL OLSA DA İŞLENEN SUÇ GERÇEKTİR”

Özel Yeni Atlas Okulları Rehber Öğretmeni Tuba Erhal “Öğrencilerimizin akademik başarısının yanında kişisel-sosyal ilişkilerinin güvenliğini sağlamak amacında olduğunu, interaktif bir eğitim alan öğrencilerimiz sorularını sorarak önemli bilgiler edindiğini belirterek bizi önemli bilgileriyle aydınlatan Komiser Sadettin Ataş‘a teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.