Avcı: Biz Büyük Bir Aileyiz

Gebze 13.02.2019 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Avcı: Biz Büyük Bir Aileyiz

Yenikent Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Avcı, " Sevgi ile ve fedakarca mahalleme hizmet etmek ve bu hizmete mahalle halkının da katılımını sağlayarak sorunlara hep birlikte çözüm üretmek istiyorum." dedi

Hakan Avcı açıklamalarında şu sözlere yer verdi. Siyaset üstü bir makam olan muhtarlık mahallesinde bulunan herkese, her kesime hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmek zorundadır.  Bunu tartışma noktasına getirmek bu yarışı siyasi algılamalarla rayından çıkartmak kimsenin haddi değildir. Birey olarak hepimizin bir hayat görüşü, siyasi bir bakış açıcı vardır. Bunu reddetmek elinin tersi ile itmek takiye yapmak demektir. Önemli olan bütün düşünceleri ve görüşleri harmanlayarak DEMOKRATİK BİR ORTAM OLUŞTURMAK, BİREYLERİ SİYASİ DÜŞÜNCESİ VE DURUŞU nedeniyle ötekileştirmeden toplumsal dayanışma ve katılımcılığın içerisine alabilmektir. Muhtarlık makamı demokrasi zincirinin ilk halkasıdır ve vatandaşların devlete ihtiyaçları olduğu zaman çalacakları ilk kapıdır. Muhtar hem mahalle halkının, hem de devletin temsilcisidir. Ben de bu sorumluluğun bilincinde olarak sevgi ile ve fedakarca mahalleme hizmet etmek ve bu hizmete mahalle halkının da katılımını sağlayarak sorunlara hep birlikte çözüm üretmek istiyorum. Muhtarlık olarak, hep birlikte demokratik bir anlayışla sorunlarımıza çözüm üretebilmek için bütün mahallelilerin katılımına açık düzenli aralıklarla MAHALLE MECLİSİ toplantıları düzenleyerek huzur dolu bir mahalle oluşturmak büyük bir aile olduğumuzu Türkiye geneline örneklemek istiyoruz. Unutmayın BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ.  1997 yılında Mutlukent blokları ile oluşmaya başlayan eklenen Huzur Konutları ve yeni yerleşim alanları ile birlikte 2007 yılında mahalle olma hakkını kazanan YENİKENT bugün 17 bine ulaşan nüfusu ile neredeyse ilçe olma statüsünü kazanmış durumdadır.  Hızlı büyüme ve gelişme ile birlikte yaşanan sorunlar gerek yerel yönetimin çabaları gerek bürokratik girişimlerle YENİKENT sakinlerinin toplumsal dayanışması ile çözülecek beş yıllık dönem içerisinde önemli adımlar atılacaktır.  YENİKENT mahallesinin kuruluşundan bugüne kadar bölgemizin gelişmesi için yerel yönetimin, Büyükşehir ve ilçe yöneticilerimizin kurucu mahalle muhtarımızın çabaları ve çalışmaları asla göz ardı edilmemelidir. Biz bu aşamada hızlı büyüme ile başlayan sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi için devrede olacak hizmet taleplerimizi sıklaştırarak çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Sosyal, kültürel ve sportif yaşama sunacağımız katkılar, eğitime yönelik destekler. Çocuklara, gençlere ve bayanlara yönelik çalışmalarla gönüllülük esasına dayalı hizmetler üreteceğiz. YENİKENT’i gerek sosyal gerekse kültürel yönden Türkiye'nin örnek mahallesine dönüştürmek gibi iddialı bir çalışmanın içerisinde olacağız. Yenikent Mahallesi muhtarlığı için yarışa giren bütün aday kardeşlerime gönülden başarılar diliyorum. Unutmasınlar ki hepimiz bu büyük ailenin bir ferdiyiz.
Yenikent Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Avcı, " Sevgi ile ve fedakarca mahalleme hizmet etmek ve bu hizmete mahalle halkının da katılımını sağlayarak sorunlara hep birlikte çözüm üretmek istiyorum." dedi

Hakan Avcı açıklamalarında şu sözlere yer verdi.

Siyaset üstü bir makam olan muhtarlık mahallesinde bulunan herkese, her kesime hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmek zorundadır. 
Bunu tartışma noktasına getirmek bu yarışı siyasi algılamalarla rayından çıkartmak kimsenin haddi değildir.
Birey olarak hepimizin bir hayat görüşü, siyasi bir bakış açıcı vardır. Bunu reddetmek elinin tersi ile itmek takiye yapmak demektir. Önemli olan bütün düşünceleri ve görüşleri harmanlayarak DEMOKRATİK BİR ORTAM OLUŞTURMAK, BİREYLERİ SİYASİ DÜŞÜNCESİ VE DURUŞU nedeniyle ötekileştirmeden toplumsal dayanışma ve katılımcılığın içerisine alabilmektir.

Muhtarlık makamı demokrasi zincirinin ilk halkasıdır ve vatandaşların devlete ihtiyaçları olduğu zaman çalacakları ilk kapıdır. Muhtar hem mahalle halkının, hem de devletin temsilcisidir. Ben de bu sorumluluğun bilincinde olarak sevgi ile ve fedakarca mahalleme hizmet etmek ve bu hizmete mahalle halkının da katılımını sağlayarak sorunlara hep birlikte çözüm üretmek istiyorum.

Muhtarlık olarak, hep birlikte demokratik bir anlayışla sorunlarımıza çözüm üretebilmek için bütün mahallelilerin katılımına açık düzenli aralıklarla MAHALLE MECLİSİ toplantıları düzenleyerek huzur dolu bir mahalle oluşturmak büyük bir aile olduğumuzu Türkiye geneline örneklemek istiyoruz.
Unutmayın BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ. 
1997 yılında Mutlukent blokları ile oluşmaya başlayan eklenen Huzur Konutları ve yeni yerleşim alanları ile birlikte 2007 yılında mahalle olma hakkını kazanan YENİKENT bugün 17 bine ulaşan nüfusu ile neredeyse ilçe olma statüsünü kazanmış durumdadır. 
Hızlı büyüme ve gelişme ile birlikte yaşanan sorunlar gerek yerel yönetimin çabaları gerek bürokratik girişimlerle YENİKENT sakinlerinin toplumsal dayanışması ile çözülecek beş yıllık dönem içerisinde önemli adımlar atılacaktır. 
YENİKENT mahallesinin kuruluşundan bugüne kadar bölgemizin gelişmesi için yerel yönetimin, Büyükşehir ve ilçe yöneticilerimizin kurucu mahalle muhtarımızın çabaları ve çalışmaları asla göz ardı edilmemelidir. Biz bu aşamada hızlı büyüme ile başlayan sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi için devrede olacak hizmet taleplerimizi sıklaştırarak çözüm odaklı çalışmalar yapacağız.
Sosyal, kültürel ve sportif yaşama sunacağımız katkılar, eğitime yönelik destekler. Çocuklara, gençlere ve bayanlara yönelik çalışmalarla gönüllülük esasına dayalı hizmetler üreteceğiz.

YENİKENT’i gerek sosyal gerekse kültürel yönden Türkiye'nin örnek mahallesine dönüştürmek gibi iddialı bir çalışmanın içerisinde olacağız.

Yenikent Mahallesi muhtarlığı için yarışa giren bütün aday kardeşlerime gönülden başarılar diliyorum. Unutmasınlar ki hepimiz bu büyük ailenin bir ferdiyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.