Avcı Darıca yolunda

Spor 10.06.2018 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Avcı Darıca yolunda

DARICA G.B’NİN TEKNİK DİREKTÖR LİSTESİNDEKİ İLK SIRASINDA ALPER AVCI VAR

Sportif Direktörlük görevine İlter Kasap’ı getiren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, teknik direktör arayışlarına hız kazandırdı. Feda sezonunda kulübün yapısına uygun, genç ve başarıya aç bir teknik adamı göreve getirmek isteyen sarı yeşilli yönetim, geçen sezon Konya Anadolu Selçukspor’u çalıştıran Alper Avcı’yı gündemine aldı. Sportif Direktör Kasap ile koordineli bir çalışma yürüten Darıca G.B yönetiminin, teknik direktör alternatiflerinin ilk sırasında yer alan Alper Avcı’nın, sarı yeşilli kulübe yeşil ışık yaktığı ve yönetimin daveti üzerine yarın Darıca’ya gelerek görüşme yapacağı öğrenildi. MUSTAFA ALPER AVCI KİMDİR Anadolu Selçukspor’un yardımcı antrenörüyken takımın başına getirilen Mustafa Alper Avcı  1981 İzmir doğumlu. Genç teknik adam  Altay, Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe’de Gençlik Geliştirme antrenörü olarak görev yaptı. Daha sonra  Yeni Malatyaspor, Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor, Akhisar Belediyespor  ve Balıkesirspor da ise yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu. Avcı Medipol Başakşehir  ve Şanlıurfaspor takımlarında ise U21 kategorilerini çalıştırdı.
DARICA G.B’NİN TEKNİK DİREKTÖR LİSTESİNDEKİ İLK SIRASINDA ALPER AVCI VAR

Sportif Direktörlük görevine İlter Kasap’ı getiren 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, teknik direktör arayışlarına hız kazandırdı. Feda sezonunda kulübün yapısına uygun, genç ve başarıya aç bir teknik adamı göreve getirmek isteyen sarı yeşilli yönetim, geçen sezon Konya Anadolu Selçukspor’u çalıştıran Alper Avcı’yı gündemine aldı. Sportif Direktör Kasap ile koordineli bir çalışma yürüten Darıca G.B yönetiminin, teknik direktör alternatiflerinin ilk sırasında yer alan Alper Avcı’nın, sarı yeşilli kulübe yeşil ışık yaktığı ve yönetimin daveti üzerine yarın Darıca’ya gelerek görüşme yapacağı öğrenildi.

MUSTAFA ALPER AVCI KİMDİR

Anadolu Selçukspor’un yardımcı antrenörüyken takımın başına getirilen Mustafa Alper Avcı  1981 İzmir doğumlu. Genç teknik adam  Altay, Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe’de Gençlik Geliştirme antrenörü olarak görev yaptı. Daha sonra  Yeni Malatyaspor, Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor, Akhisar Belediyespor  ve Balıkesirspor da ise yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu. Avcı Medipol Başakşehir  ve Şanlıurfaspor takımlarında ise U21 kategorilerini çalıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.