19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Avcı hız kesmiyor

Gebze 21.07.2020 - 17:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Avcı hız kesmiyor

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze’de yer alan siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret ederek Gebzespor için yapılan çalışmaları ve yol haritasını anlattı. Gebzespor’a destek veren başkanlara teşekkür eden Avcı, Gebzespor markasına sahip çıkan herkese teşekkür etti. Kongreye gidecek olan Gebzespor’da Kulüp Başkanı Recep Avcı, Gebze’deki mülki amirleri ziyaret etmeye devam ediyor. Önceki gün protokol turuna başlayan Başkan Avcı’nın programında dün siyasi partilerin ilçe başkanları yer aldı. Avcı sırasıyla; Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ı ziyaret ederek Gebzespor’un son durumu hakkında başkanlara bilgi verdi. Başkanlık süreci boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan ve kongre sonrasındaki hedeflerini açıkladığı öğrenilen Avcı, siyasi partilerden beklentilerini dile getirdi. AVCI: GEBZESPOR, GEBZE’NİN EN ÖNEMLİ MARKASIDIR Avcı, “Tüm siyasi partilerimizin değerli başkanlarına sıcak yaklaşımları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Gebzespor, Gebze’nin en önemli markasıdır. Bu markaya sahip çıkmak ve marka değerini daha da yükseltmek hepimizin borcu olmalı. Gebzespor’a destek veren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze’de yer alan siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret ederek Gebzespor için yapılan çalışmaları ve yol haritasını anlattı. Gebzespor’a destek veren başkanlara teşekkür eden Avcı, Gebzespor markasına sahip çıkan herkese teşekkür etti.

Kongreye gidecek olan Gebzespor’da Kulüp Başkanı Recep Avcı, Gebze’deki mülki amirleri ziyaret etmeye devam ediyor. Önceki gün protokol turuna başlayan Başkan Avcı’nın programında dün siyasi partilerin ilçe başkanları yer aldı. Avcı sırasıyla; Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ı ziyaret ederek Gebzespor’un son durumu hakkında başkanlara bilgi verdi. Başkanlık süreci boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan ve kongre sonrasındaki hedeflerini açıkladığı öğrenilen Avcı, siyasi partilerden beklentilerini dile getirdi.

AVCI: GEBZESPOR, GEBZE’NİN EN ÖNEMLİ MARKASIDIR

Avcı, “Tüm siyasi partilerimizin değerli başkanlarına sıcak yaklaşımları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Gebzespor, Gebze’nin en önemli markasıdır. Bu markaya sahip çıkmak ve marka değerini daha da yükseltmek hepimizin borcu olmalı. Gebzespor’a destek veren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.