Avcı ve ekibinden Üzülmez’e ziyaret

Spor 22.07.2020 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Avcı ve ekibinden Üzülmez’e ziyaret

Gebzespor yönetimi, Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez’i evinde ziyaret ederek, hem tebrik hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Recep Avcı’nın nezaket ziyaretinde kulüp yöneticilerinden Köksal Aydın ve Ersen Dikmen de yer aldı. Kocaelispor’un şampiyonluğunu tebrik eden ve rahatsızlığından dolayı Başkan Üzülmez’e sağlık temennisinde bulunan Avcı, “Öncelikle Kocaelispor’un kıymetli başkanı Hüseyin Üzülmez’e geçmiş olsun temennilerimizi gönderiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. İlimizin lokomotif kulübü Kocaelispor’u elde etmiş olduğu şampiyonluktan dolayı tebrik ediyor, Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. ÜZÜLMEZ: GEBZESPOR’UN EMRİNDEYİZ Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Şehrimizin güzide kulübü Gebzespor ve değerli yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kocaelispor olarak Gebzespor için maddi ve manevi her anlamda katkı vermeye hazırız. Her daim Gebzespor’un yanındayız, emrindeyiz. İnşallah Gebzespor da en kısa sürede hak ettiği noktaya gelerek yeniden profesyonel liglere dönecek.” dedi.  

Gebzespor yönetimi, Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez’i evinde ziyaret ederek, hem tebrik hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Recep Avcı’nın nezaket ziyaretinde kulüp yöneticilerinden Köksal Aydın ve Ersen Dikmen de yer aldı. Kocaelispor’un şampiyonluğunu tebrik eden ve rahatsızlığından dolayı Başkan Üzülmez’e sağlık temennisinde bulunan Avcı, “Öncelikle Kocaelispor’un kıymetli başkanı Hüseyin Üzülmez’e geçmiş olsun temennilerimizi gönderiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. İlimizin lokomotif kulübü Kocaelispor’u elde etmiş olduğu şampiyonluktan dolayı tebrik ediyor, Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜZÜLMEZ: GEBZESPOR’UN EMRİNDEYİZ

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Şehrimizin güzide kulübü Gebzespor ve değerli yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kocaelispor olarak Gebzespor için maddi ve manevi her anlamda katkı vermeye hazırız. Her daim Gebzespor’un yanındayız, emrindeyiz. İnşallah Gebzespor da en kısa sürede hak ettiği noktaya gelerek yeniden profesyonel liglere dönecek.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.