19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Avea'da isim değişti

26.01.2016 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Avea'da isim değişti

Avea, Türk Telekom oldu. Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantı ile Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı.

Bugün düzenlenen toplantıda bu karar resmen açıklandı ve Avea, Türk Telekom oldu. Peki, bu değişim rüzgarı Avea müşterilerini nasıl etkileyecek?  İletişim alanındaki elini güçlendirmek isteyen Türk Telekom, Avea'yı bünyesine katarak yoluna devam edecek. Avea müşterilerinin bu anlaşma sonucunda daha uygun tarifelere ve daha iyi hizmetlere kavuşacak. Avea ismi yerini Türk Telekom'a bırakacak. Avea sahipleri, telefonlarında "Avea" yerine "Türk Telekom" ibaresini görecek. Bu birleşmeyele birlikte Türk Telekom'un logosu da değişti. Türk Telekom'un yeni logosu aşağıdaki görselde yer alıyor.
Avea, Türk Telekom oldu. Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantı ile Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı.

Bugün düzenlenen toplantıda bu karar resmen açıklandı ve Avea, Türk Telekom oldu.

Peki, bu değişim rüzgarı Avea müşterilerini nasıl etkileyecek? 

İletişim alanındaki elini güçlendirmek isteyen Türk Telekom, Avea'yı bünyesine katarak yoluna devam edecek. Avea müşterilerinin bu anlaşma sonucunda daha uygun tarifelere ve daha iyi hizmetlere kavuşacak.

Avea ismi yerini Türk Telekom'a bırakacak. Avea sahipleri, telefonlarında "Avea" yerine "Türk Telekom" ibaresini görecek.

Bu birleşmeyele birlikte Türk Telekom'un logosu da değişti. Türk Telekom'un yeni logosu aşağıdaki görselde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.