AVM'de en çok erkekler geziyor

07.12.2015 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AVM'de en çok erkekler geziyor

Sayıları her geçen gün artan alışveriş merkezlerine (AVM), ilgi artıyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, erkekler kadınlara göre sosyal medya ve alışveriş merkezlerinde daha fazla zaman geçiriyor. Bu noktada, AVM'lerde dolaşma oranıkadınlarda yüzde 38.3 iken, erkeklerde yüzde 42.8, sosyal medyada vakit geçirme ise kadınlarda yüzde 26.2, erkeklerde yüzde 41.7 oldu.  TELEVİZYONU ÇOK SEVİYORUZ  Kadınlar, erkeklere göre ailelerine 4 kat fazla zaman ayırırken, çalışan erkekler çalışmayanlara göre çocuk bakımıyla daha çok ilgileniyor. Hem kadınlar hem erkekler boş vakitlerini en çok TV seyrederek değerlendiriyor. En az zaman sosyal aktivitelere ve doğa yürüyüşlerine harcanıyor.
Sayıları her geçen gün artan alışveriş merkezlerine (AVM), ilgi artıyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, erkekler kadınlara göre sosyal medya ve alışveriş merkezlerinde daha fazla zaman geçiriyor. Bu noktada, 'lerde dolaşma oranıkadınlarda yüzde 38.3 iken, erkeklerde yüzde 42.8, sosyal medyada vakit geçirme ise kadınlarda yüzde 26.2, erkeklerde yüzde 41.7 oldu. 

TELEVİZYONU ÇOK SEVİYORUZ 
Kadınlar, erkeklere göre ailelerine 4 kat fazla zaman ayırırken, çalışan erkekler çalışmayanlara göre çocuk bakımıyla daha çok ilgileniyor. Hem kadınlar hem erkekler boş vakitlerini en çok TV seyrederek değerlendiriyor. En az zaman sosyal aktivitelere ve doğa yürüyüşlerine harcanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.