AVM'DE YANGIN ÇIKTI

25.07.2017 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AVM'DE YANGIN ÇIKTI

Ankara'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşandı. Vatandaşlar hızla binayı terk ederken, itfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü.

Yangın, saat 14.00 sıralarında  Çankaya ilçesi  İran Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. AVM'nin bacasından çıkan dumanı fark eden görevliler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Yangın nedeniyle AVM içerisinde yoğun duman oluşurken, vatandaşlar tahliye edildi. Esnaflar da mağazalarını kapatarak dışarı çıktı. İTFAİYENİN ÇALIŞMASIYLA SÖNDÜRÜLDÜ Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde söndürüldü.
Ankara'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşandı. Vatandaşlar hızla binayı terk ederken, itfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü.

Yangın, saat 14.00 sıralarında  Çankaya ilçesi  İran Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. AVM'nin bacasından çıkan dumanı fark eden görevliler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Yangın nedeniyle AVM içerisinde yoğun duman oluşurken, vatandaşlar tahliye edildi. Esnaflar da mağazalarını kapatarak dışarı çıktı.

İTFAİYENİN ÇALIŞMASIYLA SÖNDÜRÜLDÜ

Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.