AVM'YE SALDIRI En Az 15 ÖLÜ

22.07.2016 - 20:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AVM'YE SALDIRI En Az 15 ÖLÜ

Alışveriş merkezine yapılan silahlı saldırının ilk belirlemelerinde en az 15 kişinin öldüğü öğrenildi.

Alman medyasının aktardığı habere göre Münih'in Moosach bölgesinde bulunan "Olympia-Einkaufszentrum" adındaki bir alışveriş merkezinden silah sesleri yükseldi. Polisin operasyonu sürüyor. Alman medyası polis yetkililerine dayandırdığı haberinde saldırıda çok sayıda ölü olduğu bilgisini aktarıyor. Alman Muencher Abendzeitung gazetesi en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı. Bazı yayın organları da ölü sayısının 15 olduğunu belirtti. Operasyon nedeniyle alışveriş merkezi boşaltıldı. BALTALI SALDIRGANDAN BİR KAÇ GÜN SONRA Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Würzburg kentinde bir saldırgan seyahat ettiği trendeki yolculara baltayla saldırmış. Olayda üçü ağır olmak üzere dört kişi yaralamıştı. Saldırganın terör örgütü IŞİD'le bağlantısı tespit edilmişti.
Alışveriş merkezine yapılan silahlı saldırının ilk belirlemelerinde en az 15 kişinin öldüğü öğrenildi.

Alman medyasının aktardığı habere göre Münih'in Moosach bölgesinde bulunan "Olympia-Einkaufszentrum" adındaki bir alışveriş merkezinden silah sesleri yükseldi. Polisin operasyonu sürüyor.

Alman medyası polis yetkililerine dayandırdığı haberinde saldırıda çok sayıda ölü olduğu bilgisini aktarıyor.

Alman Muencher Abendzeitung gazetesi en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

Bazı yayın organları da ölü sayısının 15 olduğunu belirtti.

Operasyon nedeniyle alışveriş merkezi boşaltıldı.

BALTALI SALDIRGANDAN BİR KAÇ GÜN SONRA

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Würzburg kentinde bir saldırgan seyahat ettiği trendeki yolculara baltayla saldırmış. Olayda üçü ağır olmak üzere dört kişi yaralamıştı. Saldırganın terör örgütü IŞİD'le bağlantısı tespit edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.