Avrupa 3.lüğü Darıcalının

Darıca 21.07.2017 - 21:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Avrupa 3.lüğü Darıcalının

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü milli sporcusu Sezgin Ataç, İtalya'da düzenlenen 24. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda 10 bin metrede Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Erkekler 10 bin metre mücadelesinde yarışa giren 11 atlet arasında en iyi üçüncü dereceye sahip olan Sezgin Ataç, final yarışında son tura Rumen Dorin Andrei Rusu ile liderlik mücadelesi içinde girdi. Son 200'de hızını artıran Rusu, Sezgin'i geride bırakırken, milli atlet 31: 12.18'lik performansıyla üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ta  Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Sezgin Ataç'ı yayımladığı mesajla tebrik etti. Bakan Aşkın, "İtalya'nın Grosseto kentinde düzenlenen  Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında bronz madalya kazanan Sezgin Ataç'ı kutluyorum. Genç sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri gelecek adına umutlandırdı. Sezgin Ataç'ın daha büyük başarılar elde ederek Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğine gönülden inanıyorum. Devam eden  Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. 
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü milli sporcusu Sezgin Ataç, İtalya'da düzenlenen 24. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda 10 bin metrede Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Erkekler 10 bin metre mücadelesinde yarışa giren 11 atlet arasında en iyi üçüncü dereceye sahip olan Sezgin Ataç, final yarışında son tura Rumen Dorin Andrei Rusu ile liderlik mücadelesi içinde girdi. Son 200'de hızını artıran Rusu, Sezgin'i geride bırakırken, milli atlet 31: 12.18'lik performansıyla üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ta  Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Sezgin Ataç'ı yayımladığı mesajla tebrik etti. Bakan Aşkın, "İtalya'nın Grosseto kentinde düzenlenen  Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında bronz madalya kazanan Sezgin Ataç'ı kutluyorum. Genç sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri gelecek adına umutlandırdı. Sezgin Ataç'ın daha büyük başarılar elde ederek Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğine gönülden inanıyorum. Devam eden  Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.