19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ayağa kalk DARICA

Spor 03.03.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ayağa kalk DARICA

DARICA G.B 7’DEN 70’E HER KESİMDEN PAZAR GÜNÜ DESTEK BEKLİYOR

Ligte müthiş bir çıkış yakalayan ve 11 maçtır bileği bükülmeyen Darıca G.B, Pazar günü seyircisinin desteğini bekliyor. Sandıklısppor karşısında dolu tribünler önünde 3 puan savaşı vermek isteyen sarı yeşilliler, Play-Off yolunda bir virajı daha kayıpsız atlatmak istiyor. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde gözler Sandıklıspor maçına çevrildi. Zorlu periyottan alnının akıyla çıkan ve ligin ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmanın 4’ünü kazanıp 3’ünde sahadan beraberlikle ayrılan sarı yeşilliler, çıkışını Sandıklıspor karşısında da göstermek istiyor. Dardanelspor deplasmanında oynanan harika oyun ve alınan 1-0’lık galibiyet sonrasında iyiden iyiye Play-Off havasına giren Darıca G.B taraftarları, Pazar günü Darıca İlçe Stadı’nı doldurarak takımlarına coşkulu bir destek vermeye hazırlanıyorlar. ERKEN GOL ATMALIYIZ Play-Off yolunda kendi sahasında puan kaybetme lüksü olmayan Darıca G.B, ligin dibine demir atan rakibinin fişini erken çekmek istiyor. T.Linyitspor maçında aradığı golü çok geç bulan ve rakibin dirençli savunması karşısında zor anlar yaşayan sarı yeşilli temsilcimiz, Darıca’ya puan almak için gelecek olan Afyon temsilcisine bu şansı vermek istemiyor. SİLİN: GALİBİYETİ TAÇLANDIRALIM Özel işleri sebebiyle haftanın ilk antrenmanına katılmayan Teknik Direktör Ramazan Silin, dün yapılan antrenmanda takımının başında yer aldı. Deneyimli teknik adam futbolcularıyla bir toplantı yaparak Dardanelspor maçında alınan galibiyetin önemine değinerek, bu değerli 3 puanı Sandıklıspor karşısında da taçlandırarak taraftarlarına armağan etmeleri gerektiğini vurguladı.
DARICA G.B 7’DEN 70’E HER KESİMDEN PAZAR GÜNÜ DESTEK BEKLİYOR

Ligte müthiş bir çıkış yakalayan ve 11 maçtır bileği bükülmeyen Darıca G.B, Pazar günü seyircisinin desteğini bekliyor. Sandıklısppor karşısında dolu tribünler önünde 3 puan savaşı vermek isteyen sarı yeşilliler, Play-Off yolunda bir virajı daha kayıpsız atlatmak istiyor.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde gözler Sandıklıspor maçına çevrildi. Zorlu periyottan alnının akıyla çıkan ve ligin ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmanın 4’ünü kazanıp 3’ünde sahadan beraberlikle ayrılan sarı yeşilliler, çıkışını Sandıklıspor karşısında da göstermek istiyor. Dardanelspor deplasmanında oynanan harika oyun ve alınan 1-0’lık galibiyet sonrasında iyiden iyiye Play-Off havasına giren Darıca G.B taraftarları, Pazar günü Darıca İlçe Stadı’nı doldurarak takımlarına coşkulu bir destek vermeye hazırlanıyorlar.

ERKEN GOL ATMALIYIZ

Play-Off yolunda kendi sahasında puan kaybetme lüksü olmayan Darıca G.B, ligin dibine demir atan rakibinin fişini erken çekmek istiyor. T.Linyitspor maçında aradığı golü çok geç bulan ve rakibin dirençli savunması karşısında zor anlar yaşayan sarı yeşilli temsilcimiz, Darıca’ya puan almak için gelecek olan Afyon temsilcisine bu şansı vermek istemiyor.

SİLİN: GALİBİYETİ TAÇLANDIRALIM

Özel işleri sebebiyle haftanın ilk antrenmanına katılmayan Teknik Direktör Ramazan Silin, dün yapılan antrenmanda takımının başında yer aldı. Deneyimli teknik adam futbolcularıyla bir toplantı yaparak Dardanelspor maçında alınan galibiyetin önemine değinerek, bu değerli 3 puanı Sandıklıspor karşısında da taçlandırarak taraftarlarına armağan etmeleri gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.