AYAĞA KALKIN...!

Spor 27.03.2016 - 21:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AYAĞA KALKIN...!

AYAĞA KALKIN...!

Ligin 32.haftasında deplasmanda Batman Petrolspor'a konuk olan Darıca G.B, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak Play-Off yolunda çok önemli bir 2 puan daha kaybetti. Üst üste üçüncü beraberliğini alarak bu periyotta 6 puan kaybeden sarı yeşilliler, haftayı 47 puanla 7.sırada tamamladı ve Play-Off barajıyla arasındaki puan farkının 3'e çıkmasına engel olamadı. UÇAKTA AĞIZLARI BIÇAK AÇMADI Maçın ardından büyük üzüntü yaşayan teknik ekip ve futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlenirken, Batman'dan İstanbul'a dönüş uçağında ağızları bıçak açmadı. Üst üste önemli puan kayıpları yaşansa da Play-Off yolunda çok kritik 6 90 dakikaya çıkacak olan Darıca G.B takımı, zor fikstüre rağmen ipleri elinde bulunduruyor. Bir anca önce ayağa kalkmak için Bergama Belediyespor'u yenmekten başka çaresi olmayan Ramazan Silin'in öğrencileri, şimdi gözünü bu maça çevirdi.
AYAĞA KALKIN...!

Ligin 32.haftasında deplasmanda Batman Petrolspor'a konuk olan Darıca G.B, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak Play-Off yolunda çok önemli bir 2 puan daha kaybetti. Üst üste üçüncü beraberliğini alarak bu periyotta 6 puan kaybeden sarı yeşilliler, haftayı 47 puanla 7.sırada tamamladı ve Play-Off barajıyla arasındaki puan farkının 3'e çıkmasına engel olamadı.

UÇAKTA AĞIZLARI BIÇAK AÇMADI

Maçın ardından büyük üzüntü yaşayan teknik ekip ve futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlenirken, Batman'dan İstanbul'a dönüş uçağında ağızları bıçak açmadı. Üst üste önemli puan kayıpları yaşansa da Play-Off yolunda çok kritik 6 90 dakikaya çıkacak olan Darıca G.B takımı, zor fikstüre rağmen ipleri elinde bulunduruyor. Bir anca önce ayağa kalkmak için Bergama Belediyespor'u yenmekten başka çaresi olmayan Ramazan Silin'in öğrencileri, şimdi gözünü bu maça çevirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.