Ayağa kalkın çocuklar 2-1

Spor 09.04.2017 - 18:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayağa kalkın çocuklar 2-1

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, doğrudan 2.Lig’e çıkma umutlarını Tarsus’ta bıraktı. Sarı yeşilli temsilcimiz 1-0 öne geçtiği maçta Tarsus İ.Y’na 2-1 yenilerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk şansını matematiksel olarak bitirdi.

  Sezona büyük ümitlerle başlayan ve şampiyonluk yarışında rakiplerini amansız takibini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, Tarsus İ.Y’na 2-1 yenilerek ligin bitimine 3 hafta kala zirvenin 9 puan uzağına düştü ve şampiyonluk şansını kaybetti. Kalan 3 haftada ligi 2’nci bitirmek için mücadelesini sürdürecek olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, artık Play-Off’a odaklanacak. KUBİLAY’I DURDURAMADIK Tarsus İ.Y karşısında maça iyi başlayan ve ilk yarıda Cafercan ve Aziz’le net fırsatlardan faydalanamayan sarı yeşilliler, devreye golsüz eşitlikle girdi. Darıca G.B’nin ikinci yarıda imdadına Hayrullah yetişti. Aziz’in ortasında ileriye çıkan Hayrullah 59’da takımını 1-0 öne geçirdi. 73’te Kubilay’ın penaltı golüne engel olmayan sarı yeşilli temsilcimiz, mücadelenin 90’ncı dakikasında Kubilay’ı yine durduramadı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı.
3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, doğrudan 2.Lig’e çıkma umutlarını Tarsus’ta bıraktı. Sarı yeşilli temsilcimiz 1-0 öne geçtiği maçta Tarsus İ.Y’na 2-1 yenilerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk şansını matematiksel olarak bitirdi.

 

Sezona büyük ümitlerle başlayan ve şampiyonluk yarışında rakiplerini amansız takibini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, Tarsus İ.Y’na 2-1 yenilerek ligin bitimine 3 hafta kala zirvenin 9 puan uzağına düştü ve şampiyonluk şansını kaybetti. Kalan 3 haftada ligi 2’nci bitirmek için mücadelesini sürdürecek olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, artık Play-Off’a odaklanacak.

KUBİLAY’I DURDURAMADIK

Tarsus İ.Y karşısında maça iyi başlayan ve ilk yarıda Cafercan ve Aziz’le net fırsatlardan faydalanamayan sarı yeşilliler, devreye golsüz eşitlikle girdi. Darıca G.B’nin ikinci yarıda imdadına Hayrullah yetişti. Aziz’in ortasında ileriye çıkan Hayrullah 59’da takımını 1-0 öne geçirdi. 73’te Kubilay’ın penaltı golüne engel olmayan sarı yeşilli temsilcimiz, mücadelenin 90’ncı dakikasında Kubilay’ı yine durduramadı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.