“Ayaklarımız yere basmalı”

Spor 07.02.2018 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Ayaklarımız yere basmalı”

Darıca G.B’nin tecrübeli oyuncusu Emrullah Kokoç, seri galibiyetlerin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu belirterek, ayaklarına yere sağlam basmaları halinde hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği en kariyerli oyuncularının başında gelen Emrullah Kokoç, gösterdiği başarılı performansla sarı yeşilli taraftarların gönlünde taht kurarken, son haftalarda alınan üst üste galibiyetlerin ardından gelen liderliği gazetemize değerlendirdi. Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve şampiyonluğa dair inançlarının arttığını kaydeden tecrübeli futbolcu, sabırlı olmalarının meyvalarını aldıklarını ve yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyledi. ‘’İLK YARIDA SERİ YAPAMADIK’’ Ligin ilk yarısında seri galibiyetler alamamanın dezavantajını yaşadıklarını belirten Kokoç, ‘’Seri galibiyetler, şampiyonluğun önemli etkenlerinden biridir. İyi bir takım olmamıza rağmen ilk yarıda yaşadığımız şanssızlıklar sebebiyle istediğimiz seriyi yapamadık. Ligin ikinci yarısında Velimeşe maçıyla başlayan periyotla birlikte gerçek kimliğimizi bu kez skora da yansıtarak üst üste 3 galibiyet aldık. Şimdi yapmamız gereken tek şey, ayaklarımızı yere sağlam bir şekilde basmak’’dedi. ‘’BAŞARI TOPYEKÜN GELİR’’ Darıca G.B’nin kulüp yapısıyla üst ligleri hak ettiğini kaydeden Kokoç, Darıca’yı üst lige çıkarma adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Başarıda paydaşların önemine değinen yıldız oyuncu, ‘’Yönetim, teknik ekip, futbolcular, taraftarlar, basın, işadamları ve esnaflar olmak üzere, bu kentte yaşayan herkesin bu işi gönül vermesi gerekiyor. Başarı sadece saha içindeki futbolcularla değil, topyekün olur. Şu anki havamız gayet iyi. Bu birlik ve beraberliği devam ettirerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz’’dedi.
Darıca G.B’nin tecrübeli oyuncusu Emrullah Kokoç, seri galibiyetlerin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu belirterek, ayaklarına yere sağlam basmaları halinde hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği en kariyerli oyuncularının başında gelen Emrullah Kokoç, gösterdiği başarılı performansla sarı yeşilli taraftarların gönlünde taht kurarken, son haftalarda alınan üst üste galibiyetlerin ardından gelen liderliği gazetemize değerlendirdi. Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve şampiyonluğa dair inançlarının arttığını kaydeden tecrübeli futbolcu, sabırlı olmalarının meyvalarını aldıklarını ve yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

‘’İLK YARIDA SERİ YAPAMADIK’’

Ligin ilk yarısında seri galibiyetler alamamanın dezavantajını yaşadıklarını belirten Kokoç, ‘’Seri galibiyetler, şampiyonluğun önemli etkenlerinden biridir. İyi bir takım olmamıza rağmen ilk yarıda yaşadığımız şanssızlıklar sebebiyle istediğimiz seriyi yapamadık. Ligin ikinci yarısında Velimeşe maçıyla başlayan periyotla birlikte gerçek kimliğimizi bu kez skora da yansıtarak üst üste 3 galibiyet aldık. Şimdi yapmamız gereken tek şey, ayaklarımızı yere sağlam bir şekilde basmak’’dedi.

‘’BAŞARI TOPYEKÜN GELİR’’

Darıca G.B’nin kulüp yapısıyla üst ligleri hak ettiğini kaydeden Kokoç, Darıca’yı üst lige çıkarma adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Başarıda paydaşların önemine değinen yıldız oyuncu, ‘’Yönetim, teknik ekip, futbolcular, taraftarlar, basın, işadamları ve esnaflar olmak üzere, bu kentte yaşayan herkesin bu işi gönül vermesi gerekiyor. Başarı sadece saha içindeki futbolcularla değil, topyekün olur. Şu anki havamız gayet iyi. Bu birlik ve beraberliği devam ettirerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.