Ayar; “AK Parti Her Zaman Hazır”

Gebze 05.09.2018 - 18:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ayar; “AK Parti Her Zaman Hazır”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, “AK Parti her zaman seçimlere hazırdır.” dedi.

Siyasette gözler Mart 2019'daki yerel seçimlere çevrildi. Partiler, seçim yarışına güçlü girmek için şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. AK Parti, belediye başkanı adayları için yerellerde ve parti içinde anket yapacak. İktidar cephesi, parti bünyesinde ve Cumhurbaşkanlığı'nda oluşturulan iki ekip ile adaylar üzerine çalışma yürütecek. Önümüzdeki günlerde de Cumhurbaşkanlığına bağlı kurulan ekibin illeri tek tek gezeceği, belediye başkan adaylarına ilişkin raporu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacağı kaydedildi. HERKES GÖREVİNİN BAŞINDA AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da yerel seçime dair gazetemize yaptığı açıklamada, “AK Parti genel seçim olsun, yerel seçim olsun her zaman hazırdır. AK Parti gerekli hazırlıklarını tamamlamıştır ve herkes görevinin başındadır.” diye konuştu.  Belediye başkan adaylarını belirleme konusunda erken olduğunu belirten Başkan Ayar, “Yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirlemek için zaman erken. Önümüzdeki zaman diliminde bu konuda gerekli çalışmalar yapılacak.” diye belirtti. HABER: KÜBRA AKABALI
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, “AK Parti her zaman seçimlere hazırdır.” dedi.

Siyasette gözler Mart 2019'daki yerel seçimlere çevrildi. Partiler, seçim yarışına güçlü girmek için şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. AK Parti, belediye başkanı adayları için yerellerde ve parti içinde anket yapacak. İktidar cephesi, parti bünyesinde ve Cumhurbaşkanlığı'nda oluşturulan iki ekip ile adaylar üzerine çalışma yürütecek. Önümüzdeki günlerde de Cumhurbaşkanlığına bağlı kurulan ekibin illeri tek tek gezeceği, belediye başkan adaylarına ilişkin raporu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacağı kaydedildi.

HERKES GÖREVİNİN BAŞINDA

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da yerel seçime dair gazetemize yaptığı açıklamada, “AK Parti genel seçim olsun, yerel seçim olsun her zaman hazırdır. AK Parti gerekli hazırlıklarını tamamlamıştır ve herkes görevinin başındadır.” diye konuştu.  Belediye başkan adaylarını belirleme konusunda erken olduğunu belirten Başkan Ayar, “Yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirlemek için zaman erken. Önümüzdeki zaman diliminde bu konuda gerekli çalışmalar yapılacak.” diye belirtti.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.