AYAR: ‘BAŞARININ MİMARI KADINLAR’

Gebze 05.11.2018 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AYAR: ‘BAŞARININ MİMARI KADINLAR’

AK Parti Gebze’de Kadınlar istişarede buluştu!

AK Kadınlar, AK Parti’nin Türkiye’deki ilk kez iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümünde güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptılar. İstişare toplantısında konuşan Başkan Ayar, kadınların partideki başarısından bahsederek, başarının mimarının kadınlar olduğunu vurguladı. AK Parti Gebze Kadın Kolları, istişare toplantısında buluştu. Gebze İlçe kadın kolları yönetimi, AK Parti iktidarlarının 16.yılında Gebze’de istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın yanı sıra Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, partiye emek vermiş istişare kurulu üyeleri katıldılar. AK Partili Kadınların gündemi 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler oldu. MAHALLE TEŞKİLATLARI OLMAZSA OLMAZIMIZ Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, tüm katılımcılara teşekkür ederek “AK Parti ailesi gün geçtikçe büyüyen aynı hisleri paylaşan AK Gönüllü hanımlarla gün geçtikçe çoğalıyor, büyüyor. Burada mahalle temsilcilerimizin önemi çok büyüktür. Çünkü mahallemizde ve sokaklarımızda siz değerli hanımefendilerin istek ve dileklerini mahalle teşkilatlarımız bizlere Kadın Kollarına, ilçe yönetimine arz ederek belediyemize ulaştırmada bir aracıdır. Ben bunu bir vücuda benzetiyorum. Kadın kolları, Gençlik Kolları ana kademe vücudun büyük bölümü, mahalle teşkilatları da olmazsa olmazımız kılcal damarları. Sizlerden haberdar olabilmek için Mahalle teşkilatlarının büyük önemi var. Mahalle teşkilatlarımızda yer almak isteyen herkese kapımız gönlümüz açıktır” dedi. PARTİMİZİN BAŞARISINDA KADINLAR ÖNEMLİ ROL OYNUYOR İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti’nin başarısında Kadınların çok önemli yer tuttuğuna dikkati çeken bu seçimde de aynı başarıyı beklediklerini savundu. Kadın Kolları’nın Gebze’de her haneye giderek yerel seçimler için arı gibi çalışması gerektiğini belirten Ayar, başarının mimarının kadınlar olduğunu savundu. Bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar ve verdikleri emekler için teşekkür eden Ayar, aday adaylığı müracaatlarına da bayanları beklediklerini vurguladı.
AK Parti Gebze’de Kadınlar istişarede buluştu!

AK Kadınlar, AK Parti’nin Türkiye’deki ilk kez iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümünde güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptılar. İstişare toplantısında konuşan Başkan Ayar, kadınların partideki başarısından bahsederek, başarının mimarının kadınlar olduğunu vurguladı.

AK Parti Gebze Kadın Kolları, istişare toplantısında buluştu. Gebze İlçe kadın kolları yönetimi, AK Parti iktidarlarının 16.yılında Gebze’de istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın yanı sıra Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, partiye emek vermiş istişare kurulu üyeleri katıldılar. AK Partili Kadınların gündemi 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler oldu.

MAHALLE TEŞKİLATLARI OLMAZSA OLMAZIMIZ

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, tüm katılımcılara teşekkür ederek “AK Parti ailesi gün geçtikçe büyüyen aynı hisleri paylaşan AK Gönüllü hanımlarla gün geçtikçe çoğalıyor, büyüyor. Burada mahalle temsilcilerimizin önemi çok büyüktür. Çünkü mahallemizde ve sokaklarımızda siz değerli hanımefendilerin istek ve dileklerini mahalle teşkilatlarımız bizlere Kadın Kollarına, ilçe yönetimine arz ederek belediyemize ulaştırmada bir aracıdır. Ben bunu bir vücuda benzetiyorum. Kadın kolları, Gençlik Kolları ana kademe vücudun büyük bölümü, mahalle teşkilatları da olmazsa olmazımız kılcal damarları. Sizlerden haberdar olabilmek için Mahalle teşkilatlarının büyük önemi var. Mahalle teşkilatlarımızda yer almak isteyen herkese kapımız gönlümüz açıktır” dedi.

PARTİMİZİN BAŞARISINDA KADINLAR ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti’nin başarısında Kadınların çok önemli yer tuttuğuna dikkati çeken bu seçimde de aynı başarıyı beklediklerini savundu. Kadın Kolları’nın Gebze’de her haneye giderek yerel seçimler için arı gibi çalışması gerektiğini belirten Ayar, başarının mimarının kadınlar olduğunu savundu. Bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar ve verdikleri emekler için teşekkür eden Ayar, aday adaylığı müracaatlarına da bayanları beklediklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.