19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ayar’dan, Beylikbağı çıkarması!

Gebze 30.10.2017 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar’dan, Beylikbağı çıkarması!

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. AK parti Gebze kongre için geri sayarken, Teşkilat içerisinde birlik havasını sağlamak ve tam destek alarak kongreye gitmeye hazırlanan İrfan Ayar da Mahalle teşkilatlarına konuk oluyor. Genel Merkez tarafından İlçe kongresinde aday gösterilen İrfan Ayar, bu kapsamda ziyaretlerini Beylikbağı bölgesinde sürdürdü. AK Parti’nin en çok oyu kazandığı Beylikbağı bölgesinde ki mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Ayar, yakın ilgi gördü. BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN Yavuz Selim, Beylikbağı ve Hürriyet Mahalle teşkilatlarında partililerle buluşan Ayar, kongre üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kendisinin adaylık talebinde bulunmamasına rağmen Genel Merkez tarafından aday gösterildiğini dile getiren Ayar, bu nedenle birlik ve beraberlik içerisinde kongre yapacaklarını söyledi. Ayar, mahalle teşkilatlarının AK Parti’nin en önemli kurumsal yapısı olduğunu belirterek, sık sık mahallelerle koordinasyon halinde olacaklarını söyledi. Ayar, “Bizlere gönüllerini açan mahalle başkanlarımıza,  onların şahsında isimlerini burada sayamadığım yönetim kurulu üyelerine, İlçe kadın kolları üyelerine, mahalle kadın kolları başkanı ve üyelerine, mahalle gençlik kolları başkanı ve üyelerine, İlçe başkan yardımcılarımıza, İlçe Yönetim kurulu üyelerimize, Meclis Üyelerimize ve mahalle sakinlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. 
AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. AK parti Gebze kongre için geri sayarken, Teşkilat içerisinde birlik havasını sağlamak ve tam destek alarak kongreye gitmeye hazırlanan İrfan Ayar da Mahalle teşkilatlarına konuk oluyor. Genel Merkez tarafından İlçe kongresinde aday gösterilen İrfan Ayar, bu kapsamda ziyaretlerini Beylikbağı bölgesinde sürdürdü. AK Parti’nin en çok oyu kazandığı Beylikbağı bölgesinde ki mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Ayar, yakın ilgi gördü.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN

Yavuz Selim, Beylikbağı ve Hürriyet Mahalle teşkilatlarında partililerle buluşan Ayar, kongre üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kendisinin adaylık talebinde bulunmamasına rağmen Genel Merkez tarafından aday gösterildiğini dile getiren Ayar, bu nedenle birlik ve beraberlik içerisinde kongre yapacaklarını söyledi. Ayar, mahalle teşkilatlarının AK Parti’nin en önemli kurumsal yapısı olduğunu belirterek, sık sık mahallelerle koordinasyon halinde olacaklarını söyledi. Ayar, “Bizlere gönüllerini açan mahalle başkanlarımıza,  onların şahsında isimlerini burada sayamadığım yönetim kurulu üyelerine, İlçe kadın kolları üyelerine, mahalle kadın kolları başkanı ve üyelerine, mahalle gençlik kolları başkanı ve üyelerine, İlçe başkan yardımcılarımıza, İlçe Yönetim kurulu üyelerimize, Meclis Üyelerimize ve mahalle sakinlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.