Ayar Geceleri Uyumuyor

Gebze 06.06.2018 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ayar Geceleri Uyumuyor

24 Haziran seçimlerine 18 gün kala temposunu iyice arttıran AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, çalışmalara 4 koldan devam ediyor.

Gündüzleri seçim koordinasyon merkezinde kurulan ekiplerle esnafları ziyaret eden Ayar, geceleri de kahvehane ve çay ocaklarında vatandaşlarla buluşuyor. Dün gece Mevlana Mahallesi’nde bulunan çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret eden Ayar, buradaki vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini anlattı. DURMAK YOK YOLA DEVAM Seçimlerde partisine destek isteyen Ayar, oy tercihleri ne olursa olsun, vatandaşların sandığa gidip oy kullanmaları gerektiğinin altını çizdi. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Ayar, Gebze olarak 24 Haziran’da sandıkları AK Parti mührüyle şahlandırmalarını istedi. 24 Haziran seçimlerini çok önemsediklerini dile getiren Ayar, “Ülkemiz hem içten hem de dıştan tehlikeler altında. Bu tehlikeleri bertaraf etmemiz için 24 Haziran’da sizlerin desteklerini bekliyoruz. Vakit uyuma vakti değildir. Memleketin refahı ve yavrularımızın yarınları için durmak yok yola devam.” dedi.
24 Haziran seçimlerine 18 gün kala temposunu iyice arttıran AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, çalışmalara 4 koldan devam ediyor.

Gündüzleri seçim koordinasyon merkezinde kurulan ekiplerle esnafları ziyaret eden Ayar, geceleri de kahvehane ve çay ocaklarında vatandaşlarla buluşuyor. Dün gece Mevlana Mahallesi’nde bulunan çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret eden Ayar, buradaki vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini anlattı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Seçimlerde partisine destek isteyen Ayar, oy tercihleri ne olursa olsun, vatandaşların sandığa gidip oy kullanmaları gerektiğinin altını çizdi. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Ayar, Gebze olarak 24 Haziran’da sandıkları AK Parti mührüyle şahlandırmalarını istedi. 24 Haziran seçimlerini çok önemsediklerini dile getiren Ayar, “Ülkemiz hem içten hem de dıştan tehlikeler altında. Bu tehlikeleri bertaraf etmemiz için 24 Haziran’da sizlerin desteklerini bekliyoruz. Vakit uyuma vakti değildir. Memleketin refahı ve yavrularımızın yarınları için durmak yok yola devam.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.