Ayar, "Kongremizi Bayram Yerine Çevirelim"

Gebze 29.11.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar, "Kongremizi Bayram Yerine Çevirelim"

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'nın delege buluşmasında konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, " 3 Aralıkta yapılacak kongremizde, hep beraber kongremizi düğün bayram yerine çevirip, ilçemize, partimize ve liderimize güçlü bir mesaj gönderelim." dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 3 Aralık’ta yapılacak İlçe kongresi öncesi geleneksel delege buluşmasını önceki gece Holiday Inn Otel'de gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, AK Parti Gebze kurucu ilçe başkanı Metin Gökçe, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları, mahalle başkanları ve yönetimleri ile delegeler katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı Ayar, "Bu birlikteliğin mimarları olan çok değerli AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Başkanımız Hasan Soba önderliğinde devraldığı bayrağı, daha üstlere çıkarmak için üstün gayretler sarf etti. Her biri bu davanın mihenk taşlarıdır. GEBZE HALKINI SEVGİ İLE KUCAKLAMAK Teşkilattaki kardeşlerimiz Gebze halkı ile bütünleşerek ülke tarihinin en kanlı darbe girişimine aslanlar gibi karşı koyarak liderine ve vatanına sahip çıktı. Hepinizden Allah razı olsun. Temel vizyonumuz Gebze halkını sevgi ile kucaklamak, onların gönüllerine girmek olacaktır. Halkımızın derdi ile dertleneceğiz, sevinciyle sevineceğiz. Halkımızla el ele kol kola olacağız. Bunu dava arkadaşlarımızla, tüm teşkilatımızla birlikte yapacağız. Siyasi partiler kongre süreçlerinde güçlerine güç katmalıdır. Bu nedenle liderimizin yolundan yürüyelim ve hep beraber kongremizi düğün bayram yerine çevirip, ilçemize, partimize ve liderimize güçlü bir mesaj gönderelim. Mazlum ve kısık seslerin sesi olan efsane liderimizin yanında bulunmalıyız." diye konuştu. "AYAR'I DESTEKLİYORUZ" Mevcut AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise programda yaptığı konuşmada yeni ilçe başkan adayı İrfan Ayar'a destek verdiğini söyleyerek, "Genel Merkezimiz tarafından aday gösterilen İrfan Ayar'ı destekliyor ve desteklerinizi bekliyoruz. 3 Aralık Pazar günü saat 11.00'da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde şölen havasında geçireceğimiz 6. Olağan İlçe Kongremizi sorunsuz bir şekilde geçireceğimize inanıyorum. Düğün havasında geçeceğine inandığımız kongremize siz değerli aile üyelerimiz bekliyoruz" diye belirtti.
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'nın delege buluşmasında konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, " 3 Aralıkta yapılacak kongremizde, hep beraber kongremizi düğün bayram yerine çevirip, ilçemize, partimize ve liderimize güçlü bir mesaj gönderelim." dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 3 Aralık’ta yapılacak İlçe kongresi öncesi geleneksel delege buluşmasını önceki gece Holiday Inn Otel'de gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, AK Parti Gebze kurucu ilçe başkanı Metin Gökçe, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları, mahalle başkanları ve yönetimleri ile delegeler katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı Ayar, "Bu birlikteliğin mimarları olan çok değerli AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Başkanımız Hasan Soba önderliğinde devraldığı bayrağı, daha üstlere çıkarmak için üstün gayretler sarf etti. Her biri bu davanın mihenk taşlarıdır.

GEBZE HALKINI SEVGİ İLE KUCAKLAMAK

Teşkilattaki kardeşlerimiz Gebze halkı ile bütünleşerek ülke tarihinin en kanlı darbe girişimine aslanlar gibi karşı koyarak liderine ve vatanına sahip çıktı. Hepinizden Allah razı olsun. Temel vizyonumuz Gebze halkını sevgi ile kucaklamak, onların gönüllerine girmek olacaktır. Halkımızın derdi ile dertleneceğiz, sevinciyle sevineceğiz. Halkımızla el ele kol kola olacağız. Bunu dava arkadaşlarımızla, tüm teşkilatımızla birlikte yapacağız. Siyasi partiler kongre süreçlerinde güçlerine güç katmalıdır. Bu nedenle liderimizin yolundan yürüyelim ve hep beraber kongremizi düğün bayram yerine çevirip, ilçemize, partimize ve liderimize güçlü bir mesaj gönderelim. Mazlum ve kısık seslerin sesi olan efsane liderimizin yanında bulunmalıyız." diye konuştu.

"AYAR'I DESTEKLİYORUZ"

Mevcut AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise programda yaptığı konuşmada yeni ilçe başkan adayı İrfan Ayar'a destek verdiğini söyleyerek, "Genel Merkezimiz tarafından aday gösterilen İrfan Ayar'ı destekliyor ve desteklerinizi bekliyoruz. 3 Aralık Pazar günü saat 11.00'da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde şölen havasında geçireceğimiz 6. Olağan İlçe Kongremizi sorunsuz bir şekilde geçireceğimize inanıyorum. Düğün havasında geçeceğine inandığımız kongremize siz değerli aile üyelerimiz bekliyoruz" diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.