AYAR, MHP STANDINI ZİYARET ETTİ

Gebze 21.05.2018 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AYAR, MHP STANDINI ZİYARET ETTİ

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan AK Parti ile MHP Gebze’de uyumlu bir şekilde çalışıyor.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan AK Parti ile MHP Gebze’de uyumlu bir şekilde çalışıyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, önceki akşam Kent Meydanında MHP üye standını ziyaret etti. Görevlilerle selamlaşan başkan Ayar,  MHP Gebze İlçe başkanı Ferit Taşdemir ile sohbet ettikten sonra çalışmalarında kolaylık diledi. SIRADAN SEÇİM DEĞİL Türk halkının 24 Haziran’da ülkenin geleceğine oy vereceğini belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar , "İnanıyorum ki aziz milletimiz Cumhurun başı Sayın Cumhurbaşkanımızı sandıktan daha güçlenerek çıkaracaktır. 24 Haziran sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Bugün yanı başımızda Suriye’de yaşananları doğru okuduğumuzda bu seçimin önemi daha iyi anlaşılır. Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen iç ve dış şer odakları, bugün ülkemizi zayıflatmanın hesaplarını yapmaktadır. Bunu hangi partiden olursa olsun tüm halkımız çok iyi algılamalıdır” dedi.
24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan AK Parti ile MHP Gebze’de uyumlu bir şekilde çalışıyor.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan AK Parti ile MHP Gebze’de uyumlu bir şekilde çalışıyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, önceki akşam Kent Meydanında MHP üye standını ziyaret etti. Görevlilerle selamlaşan başkan Ayar,  MHP Gebze İlçe başkanı Ferit Taşdemir ile sohbet ettikten sonra çalışmalarında kolaylık diledi.

SIRADAN SEÇİM DEĞİL

Türk halkının 24 Haziran’da ülkenin geleceğine oy vereceğini belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar , "İnanıyorum ki aziz milletimiz Cumhurun başı Sayın Cumhurbaşkanımızı sandıktan daha güçlenerek çıkaracaktır. 24 Haziran sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Bugün yanı başımızda Suriye’de yaşananları doğru okuduğumuzda bu seçimin önemi daha iyi anlaşılır. Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen iç ve dış şer odakları, bugün ülkemizi zayıflatmanın hesaplarını yapmaktadır. Bunu hangi partiden olursa olsun tüm halkımız çok iyi algılamalıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.