Ayar, “Standımız 1 haftadır var!”

Siyaset 16.07.2020 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ayar, “Standımız 1 haftadır var!”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, dün gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Gebze Gençlik Kollarımızın Kent Meydanında açmış olduğu stant ile alakalı açıklama yaparak, gençlik kolları standının 1 haftadır kurulu olduğunu dile getirerek “Gençlik kollarımız üzerinden partimizi eleştirmek doğru değildir.” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, dün gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Gebze Gençlik Kollarımızın Kent Meydanında açmış olduğu stant ile alakalı açıklama yaptı. Başkan Ayar açıklamasında, “15 Temmuz 2020 günü Kaymakamlığımızın organizesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Gebze Gençlik Kollarımızın Kent Meydanında açmış olduğu stant ile alakalı gereksiz ve doğru olmayan paylaşımlar ve açıklamalar yapılmaktadır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizden aldığı güç ile hareket eden hedefleri millete hizmet etmek olan bir partidir. Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı gün ayrımı yapmadan devam ettirmekteyiz. Gebze Kent Meydanında açılan Gençlik Kolları standımız yaklaşık 1 haftadır meydanda bulunmakta ve Gebzeli değerli hemşerilerimize partimizin hizmetlerini anlatmakta, aynı zamanda üye olmak isteyen vatandaşlarımızı da üye yapmaktadır. Hal böyle iken gereksiz bir şekilde gençlik kollarımız üzerinden partimizi eleştirmek doğru değildir. Bu arada yapılan anma programına tüm siyasi ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşları ve birçok dernek vb. kurum ve vatandaşlar davet edilmiştir. Bizlerde davete icabet etmiş yüzlerce teşkilat mensubumuz ile elimizde sadece Türk Bayraklarımız vardı. Sosyal mesafe kurallarına riayet ederek yürüyüş eşliğinde meydandaki yerimizi aldık.” şeklinde konuştu. GENÇLERİMİZİ SUÇLAMAK YERSİZ VE ANLAMSIZDIR Sözlerini sürdüren Ayar, “AK Partimiz ve gönüldaşlarımız dün nasıl darbelere ve haksızlıklara karşı geldiyse bugün de yarın da karşı gelmeye devam edecektir. Bu minval ile çalışan partimizin dinamizmi gençlerimizi suçlamak yersiz ve anlamsızdır. Bizler meydanda 15 Temmuz Anısına değerli hemşerilerimizin düşüncelerini alarak ölümsüzleştirmek istememizin amacı hain darbe heveslilerine vatanımızın her karışında vatansever evlatların olduğunu her daim meydanların boş olmadığını göstermektir.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, dün gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Gebze Gençlik Kollarımızın Kent Meydanında açmış olduğu stant ile alakalı açıklama yaparak, gençlik kolları standının 1 haftadır kurulu olduğunu dile getirerek “Gençlik kollarımız üzerinden partimizi eleştirmek doğru değildir.” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, dün gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Gebze Gençlik Kollarımızın Kent Meydanında açmış olduğu stant ile alakalı açıklama yaptı. Başkan Ayar açıklamasında, “15 Temmuz 2020 günü Kaymakamlığımızın organizesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Gebze Gençlik Kollarımızın Kent Meydanında açmış olduğu stant ile alakalı gereksiz ve doğru olmayan paylaşımlar ve açıklamalar yapılmaktadır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizden aldığı güç ile hareket eden hedefleri millete hizmet etmek olan bir partidir. Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı gün ayrımı yapmadan devam ettirmekteyiz. Gebze Kent Meydanında açılan Gençlik Kolları standımız yaklaşık 1 haftadır meydanda bulunmakta ve Gebzeli değerli hemşerilerimize partimizin hizmetlerini anlatmakta, aynı zamanda üye olmak isteyen vatandaşlarımızı da üye yapmaktadır. Hal böyle iken gereksiz bir şekilde gençlik kollarımız üzerinden partimizi eleştirmek doğru değildir. Bu arada yapılan anma programına tüm siyasi ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşları ve birçok dernek vb. kurum ve vatandaşlar davet edilmiştir. Bizlerde davete icabet etmiş yüzlerce teşkilat mensubumuz ile elimizde sadece Türk Bayraklarımız vardı. Sosyal mesafe kurallarına riayet ederek yürüyüş eşliğinde meydandaki yerimizi aldık.” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZİ SUÇLAMAK YERSİZ VE ANLAMSIZDIR

Sözlerini sürdüren Ayar, “AK Partimiz ve gönüldaşlarımız dün nasıl darbelere ve haksızlıklara karşı geldiyse bugün de yarın da karşı gelmeye devam edecektir. Bu minval ile çalışan partimizin dinamizmi gençlerimizi suçlamak yersiz ve anlamsızdır. Bizler meydanda 15 Temmuz Anısına değerli hemşerilerimizin düşüncelerini alarak ölümsüzleştirmek istememizin amacı hain darbe heveslilerine vatanımızın her karışında vatansever evlatların olduğunu her daim meydanların boş olmadığını göstermektir.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.