AYAR, TEŞKİLATLARI UYARDI

Gebze 29.10.2018 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AYAR, TEŞKİLATLARI UYARDI

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 94. Danışma meclisi toplantısında buluştu. Yerel seçimler ve aday adaylığı süreci öncesi AK Parti Gebze Kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 94. Danışma meclisi toplantısında buluştu. Yerel seçimler ve aday adaylığı süreci öncesi AK Parti Gebze Kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Kent Meydanı’nda Daraltılmış formatta yapılan toplantıya İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetiminin yanı sıra İl Yöneticileri, Belediye meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, kadın ve Gençlik Kolları da katılım gösterdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar, yerel seçimler öncesi uyarılarda bulundu. AYAR TEŞKİLATLARI UYARDI Aday adaylığı sürecinin resmi takvimin açıklanmasıyla başladığına dikkat çeken Ayar, başvuruların ise 5 Kasım’da alınmaya başlayacağını söyledi. Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği’ni düşünen isimlerin 5 Kasım itibariyle partiye başvurabileceğini vurgulayan Ayar, bu süreçte partiyi yıpratacak tutum ve açıklamalardan uzak durulmasını istedi. Cumhur İttifakı’nın Yerel seçimlerde uygulanmasa da TBMM Çatısı altında devam ettiğine dikkati çeken Ayar, İttifak ruhuna zarar verecek açıklamalarında yapılmaması talimatında bulundu. Genel Merkezin direktifleri doğrultusunda Gebze Teşkilatı’nın seçimlere hazır olduğunu yineleyen Ayar, kapı kapı dolaşarak seçimi kazanmak için çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 94. Danışma meclisi toplantısında buluştu. Yerel seçimler ve aday adaylığı süreci öncesi AK Parti Gebze Kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 94. Danışma meclisi toplantısında buluştu. Yerel seçimler ve aday adaylığı süreci öncesi AK Parti Gebze Kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Kent Meydanı’nda Daraltılmış formatta yapılan toplantıya İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetiminin yanı sıra İl Yöneticileri, Belediye meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, kadın ve Gençlik Kolları da katılım gösterdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı İrfan Ayar, yerel seçimler öncesi uyarılarda bulundu.

AYAR TEŞKİLATLARI UYARDI

Aday adaylığı sürecinin resmi takvimin açıklanmasıyla başladığına dikkat çeken Ayar, başvuruların ise 5 Kasım’da alınmaya başlayacağını söyledi. Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği’ni düşünen isimlerin 5 Kasım itibariyle partiye başvurabileceğini vurgulayan Ayar, bu süreçte partiyi yıpratacak tutum ve açıklamalardan uzak durulmasını istedi. Cumhur İttifakı’nın Yerel seçimlerde uygulanmasa da TBMM Çatısı altında devam ettiğine dikkati çeken Ayar, İttifak ruhuna zarar verecek açıklamalarında yapılmaması talimatında bulundu. Genel Merkezin direktifleri doğrultusunda Gebze Teşkilatı’nın seçimlere hazır olduğunu yineleyen Ayar, kapı kapı dolaşarak seçimi kazanmak için çalışacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.