Ayar, TÜKSİAD’ı kongre davet etti

Gebze 22.01.2018 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar, TÜKSİAD’ı kongre davet etti

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, iade-i ziyarette bulunduğu TÜKSİAD’ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı İl gençlik kolları kongresine davet etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, TÜKSİAD Genel Merkezini ziyaret etti. Beraberindeki yönetim kurulu, meclis üyeleri ile birlikte geçtiğimiz cumartesi günü TÜKSİAD’a kahvaltıya katılan Başkan Ayar’ı, TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kahvaltı sonrası tanışmanın ardından bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel başkanı Nurettin Aslantürk, ticareti temsil ettiklerini, istihdam ve ekonomiye katkı sağlamak için çalıştıklarını, üniversitede girişimcilik dersi vererek üniversite gençliğine faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi. AK Parti heyetini ağırlamaktan büyük memnunluk duyduklarını ifade eden Başkan Aslantürk, ticaretin merkezi Gebze’de ülkenin bir adım daha ileriye gitmesi için üzerlerine düşen tüm görev ve sorumlukları yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. TÜKSİAD’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK AK Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar’da, yakından takip ettiği ve başarılı çalışmalar yapan TÜKSİAD yönetim kurulu üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, hükümet olarak yatırımın önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi olması için çalıştıklarını söyledi. TÜKSİAD’ın yapacağı projelerde yanında olacaklarını ifade eden Ayar, 27 Ocak Cumartesi günü İzmit’te yapılacak olan AK Parti Kocaeli İl gençlik kolları kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını belirterek, Başkan Aslantürk ve yönetimini kongreye davet etti.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, iade-i ziyarette bulunduğu TÜKSİAD’ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı İl gençlik kolları kongresine davet etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, TÜKSİAD Genel Merkezini ziyaret etti. Beraberindeki yönetim kurulu, meclis üyeleri ile birlikte geçtiğimiz cumartesi günü TÜKSİAD’a kahvaltıya katılan Başkan Ayar’ı, TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kahvaltı sonrası tanışmanın ardından bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel başkanı Nurettin Aslantürk, ticareti temsil ettiklerini, istihdam ve ekonomiye katkı sağlamak için çalıştıklarını, üniversitede girişimcilik dersi vererek üniversite gençliğine faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi. AK Parti heyetini ağırlamaktan büyük memnunluk duyduklarını ifade eden Başkan Aslantürk, ticaretin merkezi Gebze’de ülkenin bir adım daha ileriye gitmesi için üzerlerine düşen tüm görev ve sorumlukları yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

TÜKSİAD’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

AK Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar’da, yakından takip ettiği ve başarılı çalışmalar yapan TÜKSİAD yönetim kurulu üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, hükümet olarak yatırımın önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi olması için çalıştıklarını söyledi. TÜKSİAD’ın yapacağı projelerde yanında olacaklarını ifade eden Ayar, 27 Ocak Cumartesi günü İzmit’te yapılacak olan AK Parti Kocaeli İl gençlik kolları kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını belirterek, Başkan Aslantürk ve yönetimini kongreye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.