19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ayar ve Soba’dan kongre değerlendirmesi!

Gebze 10.11.2017 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar ve Soba’dan kongre değerlendirmesi!

AK Parti Gebze’de Mahalle Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Gebze’de Mahalle Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirildi. İlçe kongresi, için hazırlıkların sürdüğü AK Parti Gebze’de mevcut ilçe Başkanı Hasan Soba ve İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, önceki akşam mahalle Başkanlarıyla kongre değerlendirmesi gerçekleştirdi. Gebze ilçe Teşkilatı’nda yapılan toplantıya mahalle Başkanları eksiksiz katıldı. İlçe Başkanı hasan Soba, Başkanlardan birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerini istedi. 3 yıldır Gebze’de başarılı bir şekilde çalıştıklarını dile getiren ve emekleri için tüm Mahalle Başkanlarına teşekkür eden Soba, genel merkezin İrfan Ayar isminde karar kıldığını hatırlatarak, Gebze Teşkilatlarına düşen görevin tam destek olduğunu söyledi. Parti Teşkilatın genel merkez kararına saygı duyması gerektiğini dile getiren Soba’nın ardından İrfan Ayar da partililere hitap etti. FİTNE ÇIKMASIN Bütün mahalle teşkilatlarının toplantılarına katılmaya özen gösterdikleri ifade eden Ayar, 2019’da çok önemli 3 seçim yaşayacaklarını hatırlattı. AK Parti’nin seçimlerde başarısı için Teşkilatın bütünlük içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Ayar, Gebze’de fitne çıkmasını istemediklerini ifade etti. şu ana kadar gördükleri ilgiden memnun kaldıklarının altını çizen Ayar, mahalle toplantılarında da bu izlenimleri aldıklarını dile getirerek, Kongrenin Gebze için hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Gebze’de Mahalle Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Gebze’de Mahalle Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirildi. İlçe kongresi, için hazırlıkların sürdüğü AK Parti Gebze’de mevcut ilçe Başkanı Hasan Soba ve İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, önceki akşam mahalle Başkanlarıyla kongre değerlendirmesi gerçekleştirdi. Gebze ilçe Teşkilatı’nda yapılan toplantıya mahalle Başkanları eksiksiz katıldı. İlçe Başkanı hasan Soba, Başkanlardan birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerini istedi. 3 yıldır Gebze’de başarılı bir şekilde çalıştıklarını dile getiren ve emekleri için tüm Mahalle Başkanlarına teşekkür eden Soba, genel merkezin İrfan Ayar isminde karar kıldığını hatırlatarak, Gebze Teşkilatlarına düşen görevin tam destek olduğunu söyledi. Parti Teşkilatın genel merkez kararına saygı duyması gerektiğini dile getiren Soba’nın ardından İrfan Ayar da partililere hitap etti.

FİTNE ÇIKMASIN

Bütün mahalle teşkilatlarının toplantılarına katılmaya özen gösterdikleri ifade eden Ayar, 2019’da çok önemli 3 seçim yaşayacaklarını hatırlattı. AK Parti’nin seçimlerde başarısı için Teşkilatın bütünlük içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Ayar, Gebze’de fitne çıkmasını istemediklerini ifade etti. şu ana kadar gördükleri ilgiden memnun kaldıklarının altını çizen Ayar, mahalle toplantılarında da bu izlenimleri aldıklarını dile getirerek, Kongrenin Gebze için hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.