Ayar, yetkiyi aldı!

Gebze 08.12.2017 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar, yetkiyi aldı!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'na atanan İrfan Ayar, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'dan yetki belgesini aldı.

Geçtiğimiz günlerde ertelenen Gebze Kongresinin ardından, AK Parti Genel Merkezi kongreyi iptal etmiş, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığına da İrfan Ayar'ı atamıştı. Önceki gün akşam saatlerinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "AK Parti Gebze yönetiminin görevleri nihayete erdirilerek istifaları alınmıştı. Bunun hemen sonrasında genel merkezimize giderek hızlı bir istişarelerimizi ve müzakerelerimizi yaptıktan sonra teşkilat başkanlığımızın talimatı ile Gebze İlçe başkanlığı'na atama yolu ile İrfan Ayar Bey'in ataması neticelenmiş ve atama belgesi de şahsıma verildi. İL KONGRE TAKVİMİ BELLİ DEĞİL Bizler İrfan beyle il başkanlığı koordinasyonunda teşkilat başkanlığımızında takibi olacak şekilde bizler Gebze ilçemizde hizmet verecek olan İrfan Bey artı 24 tane arkadaşımızı yedek yönetimi ile beraber teşkil edip genel merkezimizin de onayından sonra bu süreci nihayete erdirmiş olacak ve Kocaeli'deki kongre takvimini de nihayete erdirmiş olacağız. İl Kongremizin de şu anda br takvimiz yok." dedi. İl Başkanı Ceyhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar'a yetki belgesini verdikten sonra tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı'na atanan İrfan Ayar, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'dan yetki belgesini aldı.

Geçtiğimiz günlerde ertelenen Gebze Kongresinin ardından, AK Parti Genel Merkezi kongreyi iptal etmiş, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığına da İrfan Ayar'ı atamıştı. Önceki gün akşam saatlerinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "AK Parti Gebze yönetiminin görevleri nihayete erdirilerek istifaları alınmıştı. Bunun hemen sonrasında genel merkezimize giderek hızlı bir istişarelerimizi ve müzakerelerimizi yaptıktan sonra teşkilat başkanlığımızın talimatı ile Gebze İlçe başkanlığı'na atama yolu ile İrfan Ayar Bey'in ataması neticelenmiş ve atama belgesi de şahsıma verildi.

İL KONGRE TAKVİMİ BELLİ DEĞİL

Bizler İrfan beyle il başkanlığı koordinasyonunda teşkilat başkanlığımızında takibi olacak şekilde bizler Gebze ilçemizde hizmet verecek olan İrfan Bey artı 24 tane arkadaşımızı yedek yönetimi ile beraber teşkil edip genel merkezimizin de onayından sonra bu süreci nihayete erdirmiş olacak ve Kocaeli'deki kongre takvimini de nihayete erdirmiş olacağız. İl Kongremizin de şu anda br takvimiz yok." dedi. İl Başkanı Ceyhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar'a yetki belgesini verdikten sonra tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.