Ayar ziyaretleri sürdürüyor

Gebze 26.10.2017 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar ziyaretleri sürdürüyor

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar kongre süreciyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar kongre süreciyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar kongre süreciyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Merkez tarafından Gebze’de yapılacak olan kongrede aday gösterilen İrfan Ayar son olarak AK Parti’nin önemli isimlerinden İsmail Keskin’i iş yerinde ziyaret etti. Ardından geçmiş dönemlerde AK Parti Milletvekili Adayı olan Yalçın Coştur’u ziyaret eden Ayar burada kongre süreci ve gündemle ilgili iki isimle fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coştur ve Keskin, İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar’a teşekkür etti.  GTO BAŞKANI ÇİLER’E ZİYARET Öte yandan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i de makamında ziyaret etti. Geçmiş dönemde Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevinde de bulunan Ayar ile Çiler burada bir süre gündemle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ayar’a ziyaretlerinde AK Parti İl Yöneticileri Ayhan Naci Yılmaz ve Yunus Kahraman takip etti.
AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar kongre süreciyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar kongre süreciyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar kongre süreciyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Merkez tarafından Gebze’de yapılacak olan kongrede aday gösterilen İrfan Ayar son olarak AK Parti’nin önemli isimlerinden İsmail Keskin’i iş yerinde ziyaret etti. Ardından geçmiş dönemlerde AK Parti Milletvekili Adayı olan Yalçın Coştur’u ziyaret eden Ayar burada kongre süreci ve gündemle ilgili iki isimle fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coştur ve Keskin, İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar’a teşekkür etti. 

GTO BAŞKANI ÇİLER’E ZİYARET

Öte yandan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i de makamında ziyaret etti. Geçmiş dönemde Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevinde de bulunan Ayar ile Çiler burada bir süre gündemle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ayar’a ziyaretlerinde AK Parti İl Yöneticileri Ayhan Naci Yılmaz ve Yunus Kahraman takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.