19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ayasofya kararı için ne dediler?

Siyaset 11.07.2020 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ayasofya kararı için ne dediler?

Bölgemizin tanınmış siyasi isimleri Ayasofya'nın ibadete açılması kararını gazetemize değerlendirdi. Danıştayın aldığı Ayasofya kararını gazetemize değerlendiren isimler, gazetemiz aracılığıyla görüşlerini bizlerle ve okurlarımızla paylaştı. HASAN SOBA (AK PARTİ MECLİS ÜYESİ) : Çok şükür hasret artık sona erdi “Ayasofya Ey muhteşem mabed Merak etme Fatihin torunları büyün putları devirip seni camiye çevirecek Gözyaşları ile abdest alıp secdelere kapanacaklar Tehlil ve tekbir sadaları boş kubbelerini yeniden dolduracak ikinci bir fetih olacak.” Rahmetli Serdengeçtinin dediği gibi bugün Elhamdüllillah 2.Fethimiz gerçekleşti ve yine Elhamdüllilah ki bu fethi ;  Ak davamızın Hâk yolunda, inançları, ecdadı ve halkı için çalışan lideri Syn Recep Tayyip Erdoğan a nasip oldu.  “Surda bir gedik açtık mukaddesmi mukaddes , Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...” Çok şükür ki hüzün bitti, hasret sona erdi Fatih Sultan Mehmet Hân’ın emaneti İstanbul'un kalbi, Doğunun batmayan yıldızı Ayasofya zincirlerinden kurtuldu ve aslına rücu ederek Camii oldu.  Bizlere bu günleri gösteren Rabbime şükrediyor, buna vesile olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum . Ve liderimizin;  “Ayasofyanın Dirilişi Mescid-i Aksa'nın özgürlüğe kavuşmasının habercisi, Müslümanların fetret devrinden çıkış iradesinin ayak sesidir! dediği gibi bugün Ayasofya’da yaktığımız ışığın yarın Mescid-i Aksa 'yı aydınlatacak oluşuna inancım tamdır . Allahın izniyle o günleri de görecek ve 3.fethimizi kutlayacağız inşaAllah... TUNCER SALTAŞ (CHP DARICA MECLİS ÜYESİ) : HER MÜSLÜMAN GİBİ SEVİNÇLİYİM Ayasofyanın ibadete tekrar açılmasını sağlayan Danıştay a teşekür ederim. Her Türk ve Müslüman bir fert olarak sevinçliyim. Bazı kişi, kurum ve kuruluşlar bunu bir siyasi çıkar olarak kullanmasını tavsiye etmem. Danıştayın aldığı karar doğru karardır. Emeği geçen her kese teşekkürler. İnşallah mescid-i aksa da özgür olur. BİROL ELÜSTÜ (İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ) : SİYASİ ŞOVLA DOĞRUYU BULDULAR Grup Başkanvekilimiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın D.Müsavat Dervişoğlu tarafından 9 Haziranda "Ayasofya Cami’nin Müslümanlar için toplu ibadete açılması" amacıyla Meclis Başkanlığına sunulan Araştırma Önergesi Ak Parti'nin ret, MHP ve HDP'nin çekimser oyları neticesinde kabul edilmemişti.  Şimdi ise doğru yol bulunup biraz da siyasi şov ile Ayasofya İbadete açıldı,  emeği geçen herkesi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi biz de tebrik ederiz.  Şimdi Sıra ülkemizin diğer sorunlarında aynı Hassasiyeti Memura 3600 Ek Gösterge, EYT, genç işsizlik, sıkıntıdaki esnaf ve çiftçilerde bekliyoruz.  

Bölgemizin tanınmış siyasi isimleri Ayasofya'nın ibadete açılması kararını gazetemize değerlendirdi. Danıştayın aldığı Ayasofya kararını gazetemize değerlendiren isimler, gazetemiz aracılığıyla görüşlerini bizlerle ve okurlarımızla paylaştı.

HASAN SOBA (AK PARTİ MECLİS ÜYESİ) : Çok şükür hasret artık sona erdi

“Ayasofya

Ey muhteşem mabed

Merak etme Fatihin torunları büyün putları devirip seni camiye çevirecek

Gözyaşları ile abdest alıp secdelere kapanacaklar

Tehlil ve tekbir sadaları boş kubbelerini yeniden dolduracak ikinci bir fetih olacak.” Rahmetli Serdengeçtinin dediği gibi bugün Elhamdüllillah 2.Fethimiz gerçekleşti ve yine Elhamdüllilah ki bu fethi ;  Ak davamızın Hâk yolunda, inançları, ecdadı ve halkı için çalışan lideri Syn Recep Tayyip Erdoğan a nasip oldu.  “Surda bir gedik açtık mukaddesmi mukaddes , Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...” Çok şükür ki hüzün bitti, hasret sona erdi Fatih Sultan Mehmet Hân’ın emaneti İstanbul'un kalbi, Doğunun batmayan yıldızı Ayasofya zincirlerinden kurtuldu ve aslına rücu ederek Camii oldu.  Bizlere bu günleri gösteren Rabbime şükrediyor, buna vesile olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum . Ve liderimizin;  “Ayasofyanın Dirilişi Mescid-i Aksa'nın özgürlüğe kavuşmasının habercisi, Müslümanların fetret devrinden çıkış iradesinin ayak sesidir! dediği gibi bugün Ayasofya’da yaktığımız ışığın yarın Mescid-i Aksa 'yı aydınlatacak oluşuna inancım tamdır . Allahın izniyle o günleri de görecek ve 3.fethimizi kutlayacağız inşaAllah...

TUNCER SALTAŞ (CHP DARICA MECLİS ÜYESİ) : HER MÜSLÜMAN GİBİ SEVİNÇLİYİM

Ayasofyanın ibadete tekrar açılmasını sağlayan Danıştay a teşekür ederim. Her Türk ve Müslüman bir fert olarak sevinçliyim. Bazı kişi, kurum ve kuruluşlar bunu bir siyasi çıkar olarak kullanmasını tavsiye etmem. Danıştayın aldığı karar doğru karardır. Emeği geçen her kese teşekkürler. İnşallah mescid-i aksa da özgür olur.

BİROL ELÜSTÜ (İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ) : SİYASİ ŞOVLA DOĞRUYU BULDULAR

Grup Başkanvekilimiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın D.Müsavat Dervişoğlu tarafından 9 Haziranda "Ayasofya Cami’nin Müslümanlar için toplu ibadete açılması" amacıyla Meclis Başkanlığına sunulan Araştırma Önergesi Ak Parti'nin ret, MHP ve HDP'nin çekimser oyları neticesinde kabul edilmemişti.  Şimdi ise doğru yol bulunup biraz da siyasi şov ile Ayasofya İbadete açıldı,  emeği geçen herkesi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi biz de tebrik ederiz.  Şimdi Sıra ülkemizin diğer sorunlarında aynı Hassasiyeti Memura 3600 Ek Gösterge, EYT, genç işsizlik, sıkıntıdaki esnaf ve çiftçilerde bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.