Ayaz’dan CHP’li Yılmaz’a tepki!

Siyaset 25.07.2018 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ayaz’dan CHP’li Yılmaz’a tepki!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz haftalık olağan basın toplantısında CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a tepki gösterdi.

Ayaz; “CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Genel Başkanı gibi çark etti. Çarkçı Kemal, in çarkçı Musa’sı Ben onun sosyal medya hesabını takip ediyorum. Söylediklerine dikkat etsin” şeklinde konuştu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın 15 Temmuz için söylediklerine yönelik konuşan Ayaz, “CHP Başkanı Beyefendi ağır ithamlarda bulundu. Bizler sorumluluk sahibi insanlarız. Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmemiz gerekiyor. Atatürk’ün manevi hatırasının arkasına saklanarak kimse mahalle kabadayılığı yapmasın. Terbiyesizlik yapmayın, ahlaksızlık yapmayın. Tiyatro diye bir FETÖ’cüler diyor, bir siz diyorsunuz. Sen bunu Ömer Halisdemir’e nasıl söylersin. Yanlış anlamayın Erol Olçok’ın yediği önünde yemediği arkasındaydı. Oğluyla şehit olmaya gitti. Bunlar Çanakkale’deki yiğitler gibi hiçbir hesap yapmadan ölmeye gittiler” dedi. SEN TWİTTER TROLÜ MÜSÜN? Yılmaz hakkındaki sözlerine devam eden Başkan Ayaz, “Sen milletin manevi vicdanına yer etmiş adamlara laf edemezsin. Siz hala FETÖ’ye bağlısınız onu ne yağacağız. FETÖ sizin partinize destek veriyor. Sen Twitter trolü müsün? Tabi ki farklı partiler olacak. Ama ne olursa olsun kutsal değerlere sahip çıkacağız. Bu arkadaş çark etti özür diledi. Genel Başkanı gibi çark etti. Çarkçı Kemal, çarkçı Musa. Ben onun sosyal medya hesabını takip ediyorum. Söylediklerine dikkat etsin” şeklinde konuştu.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz haftalık olağan basın toplantısında CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a tepki gösterdi.

Ayaz; “CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Genel Başkanı gibi çark etti. Çarkçı Kemal, in çarkçı Musa’sı Ben onun sosyal medya hesabını takip ediyorum. Söylediklerine dikkat etsin” şeklinde konuştu.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın 15 Temmuz için söylediklerine yönelik konuşan Ayaz, “CHP Başkanı Beyefendi ağır ithamlarda bulundu. Bizler sorumluluk sahibi insanlarız. Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmemiz gerekiyor. Atatürk’ün manevi hatırasının arkasına saklanarak kimse mahalle kabadayılığı yapmasın. Terbiyesizlik yapmayın, ahlaksızlık yapmayın. Tiyatro diye bir FETÖ’cüler diyor, bir siz diyorsunuz. Sen bunu Ömer Halisdemir’e nasıl söylersin. Yanlış anlamayın Erol Olçok’ın yediği önünde yemediği arkasındaydı. Oğluyla şehit olmaya gitti. Bunlar Çanakkale’deki yiğitler gibi hiçbir hesap yapmadan ölmeye gittiler” dedi.

SEN TWİTTER TROLÜ MÜSÜN?

Yılmaz hakkındaki sözlerine devam eden Başkan Ayaz, “Sen milletin manevi vicdanına yer etmiş adamlara laf edemezsin. Siz hala FETÖ’ye bağlısınız onu ne yağacağız. FETÖ sizin partinize destek veriyor. Sen Twitter trolü müsün? Tabi ki farklı partiler olacak. Ama ne olursa olsun kutsal değerlere sahip çıkacağız. Bu arkadaş çark etti özür diledi. Genel Başkanı gibi çark etti. Çarkçı Kemal, çarkçı Musa. Ben onun sosyal medya hesabını takip ediyorum. Söylediklerine dikkat etsin” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.