GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Aydemir kalpleri kazandı

Dilovası 25.05.2020 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aydemir kalpleri kazandı

CHP Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir ile Saadet Partisi Dilovası Belediyesi Meclis üyesi İnci Aydemir, ihtiyaç sahibi ailelere bayramda destek oldu. İhtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi, market alışveriş kartı ve 100 çocuğa bayram hediyesi olarak bir giyim mağazasından aldığı hediye çekleriyle maske dağıtımını gerçekleştiren ikili vatandaşların takdirleri topladı. Şov yapmadan, sosyal medya üzerinden verdikleri desteği paylaşmayan ikili bir kez daha gönülleri fethetti.  

CHP Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir ile Saadet Partisi Dilovası Belediyesi Meclis üyesi İnci Aydemir, ihtiyaç sahibi ailelere bayramda destek oldu.

İhtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi, market alışveriş kartı ve 100 çocuğa bayram hediyesi olarak bir giyim mağazasından aldığı hediye çekleriyle maske dağıtımını gerçekleştiren ikili vatandaşların takdirleri topladı. Şov yapmadan, sosyal medya üzerinden verdikleri desteği paylaşmayan ikili bir kez daha gönülleri fethetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.