19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydın, “Bize her gün ‘Çevre’ Günü!”

Gebze 21.10.2019 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aydın, “Bize her gün ‘Çevre’ Günü!”

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi “Temiz Çevre,  Temiz Orman, Temiz İnsan” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında orman temizliği, ağaç projelendirme-çeşitlendirme, fidan dikimi, koruma ve kollaması yaptı. “Atatürkçü Düşünce Derneği Ormanı”nın da projenin birinci ayağı olan orman temizlenmesi gerçekleşti. Konuyla ilgili açıklama yapan ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Sosyal sorumluluk projelerimizin içinde yer alan “Atatürkçü Düşünce Derneği Orman” projemize yeniden başladık. Proje kapsamında Orman temizliği, ağaç projelendirme-çeşitlendirme, fidan dikimi, koruma ve kollama ile projemiz devam edecek. Çünkü temiz bir çevre;  ormanlarımız, içinde yaşayan canlılar ve beden, ruh sağlığımız için çok çok önemli. Ormanlarımızı seviyoruz.” dedi. AYDIN’DAN GENÇLERE TEŞEKKÜR Katılım sağlayan gençlere de teşekkür eden ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam. Temiz Çevre ve Orman farkındalığı oluşturarak başlattığımız Atatürkçü Düşünce Derneği Orman Projemizin bir diğer ayağı fidan dikimi olacaktır. Adım adım ilerlediğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği Ormanı projemize tüm Atatürkçülerin ve değerli halkımız maddi, manevi desteklerini bekliyoruz. Unutmayalım ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi "Ormansız bir yurt vatan değildir.” ifadelerini kullandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi “Temiz Çevre,  Temiz Orman, Temiz İnsan” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında orman temizliği, ağaç projelendirme-çeşitlendirme, fidan dikimi, koruma ve kollaması yaptı.

“Atatürkçü Düşünce Derneği Ormanı”nın da projenin birinci ayağı olan orman temizlenmesi gerçekleşti. Konuyla ilgili açıklama yapan ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Sosyal sorumluluk projelerimizin içinde yer alan “Atatürkçü Düşünce Derneği Orman” projemize yeniden başladık. Proje kapsamında Orman temizliği, ağaç projelendirme-çeşitlendirme, fidan dikimi, koruma ve kollama ile projemiz devam edecek. Çünkü temiz bir çevre;  ormanlarımız, içinde yaşayan canlılar ve beden, ruh sağlığımız için çok çok önemli. Ormanlarımızı seviyoruz.” dedi.

AYDIN’DAN GENÇLERE TEŞEKKÜR

Katılım sağlayan gençlere de teşekkür eden ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam. Temiz Çevre ve Orman farkındalığı oluşturarak başlattığımız Atatürkçü Düşünce Derneği Orman Projemizin bir diğer ayağı fidan dikimi olacaktır. Adım adım ilerlediğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği Ormanı projemize tüm Atatürkçülerin ve değerli halkımız maddi, manevi desteklerini bekliyoruz. Unutmayalım ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi "Ormansız bir yurt vatan değildir.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.