Aydın'dan Büyükgöz'e ziyaret!

Spor 03.09.2019 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aydın'dan Büyükgöz'e ziyaret!

Büyükgöz ASKF Başkanı Aydın’ı Ağırladı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini, ifade eden başkan Büyükgöz, “Spor un her türlüsünü Gebze Belediyesi olarak destekliyoruz. Biz sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması özellikle de ekran bağımlılığından kurtulması için amatör spor kulüpleri çok önemli. Ayrıca geleceğin profesyonel sporcuları bu kulüplerden çıkacak. Ben federasyon başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da Başkan Büyükgöz’e destekleri için teşekkür etti. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Büyükgöz ASKF Başkanı Aydın’ı Ağırladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini, ifade eden başkan Büyükgöz, “Spor un her türlüsünü Gebze Belediyesi olarak destekliyoruz. Biz sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması özellikle de ekran bağımlılığından kurtulması için amatör spor kulüpleri çok önemli. Ayrıca geleceğin profesyonel sporcuları bu kulüplerden çıkacak. Ben federasyon başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da Başkan Büyükgöz’e destekleri için teşekkür etti. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.