GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Aydın’dan Gülen'e ziyaret!

Spor 20.09.2019 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aydın’dan Gülen'e ziyaret!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (KASKF) Murat Aydın, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i ziyaret etti. Ziyarete ev sahipliği yapan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen burada yaptığı açıklamada ”KASKF Başkanımız Murat Aydın, Darıca Gençlerbirliği’mize olan inançlarını ve saygılarını göstermek adına buradalar. Altyapı yatırımları ve tesislerle alakalı istişarelerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca Amatör Spor Kulüpleriyle daima beraber olacağız. Camiamız adına Murat Aydın’a bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. “KASKF OLARAK DARICA G.B’NİN YANINIZDAYIZ” KASKF Başkanı Murat Aydın ise yaptığı açıklamada ”İlimizin güzide ve marka kulüplerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği’mizin Başkanı Arif Gülen ve ekibi, kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için önemli çalışmalara imza atıyorlar. Darıca G.B, her futbolcu için doğru bir yerdir. Çok daha iyi yerlere geleceğinize inancımız tam. KASKF olarak biz sonuna kadar sizlerin yanındayız. Ekibimize başarılar diliyorum” dedi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (KASKF) Murat Aydın, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i ziyaret etti. Ziyarete ev sahipliği yapan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen burada yaptığı açıklamada ”KASKF Başkanımız Murat Aydın, Darıca Gençlerbirliği’mize olan inançlarını ve saygılarını göstermek adına buradalar. Altyapı yatırımları ve tesislerle alakalı istişarelerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca Amatör Spor Kulüpleriyle daima beraber olacağız. Camiamız adına Murat Aydın’a bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“KASKF OLARAK DARICA G.B’NİN YANINIZDAYIZ”

KASKF Başkanı Murat Aydın ise yaptığı açıklamada ”İlimizin güzide ve marka kulüplerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği’mizin Başkanı Arif Gülen ve ekibi, kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için önemli çalışmalara imza atıyorlar. Darıca G.B, her futbolcu için doğru bir yerdir. Çok daha iyi yerlere geleceğinize inancımız tam. KASKF olarak biz sonuna kadar sizlerin yanındayız. Ekibimize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.