Aydın, "Fabrika ayarlarına dönmeliyiz"

Siyaset 12.01.2020 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aydın, "Fabrika ayarlarına dönmeliyiz"

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresine sayılı günler kala, Sait Aydın Ellade Cafe’de basın açıklaması yaparak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aydın’ın düzenlediği programa katılan isimler arasında, CHP Gebze İlçe Yöneticileri Ali Haydar Araz, Cevahir Akyıldız ve Dilek Tat, CHP Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri Baki Tatoğlu, CHP Gebze eski ilçe başkanı Hasan Öztekin, CHP’li Doktor İsmail Demir, Hacı Kahraman Araz, Necati Çetin, Gebze Berberler Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Bekir Tat, İsmet Güven ve eşi Gülten Güven, Mikail Dursun ve CHP MYK Üyesi Nurhan Banu Üner yer aldı. TEK UMUT CHP İKTİDARI Aydın, “’Geleceği çalınan gençlerimiz, açlığa ve yoksulluğa mahkum edilen işçi, memur, emekli, tarımı bitirilmiş köylü, borç yükü altında inleyen halk yığınları, özgürlüğü elinde alınmış, aydın demokrat ve bilim adamları, işte tamda bu aşamada halkımızın tek umudu CHP iktidarıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ilk genel seçimlerde iktidar olacak tek partidir. Bu amaçla yerelimiz olan Gebze özelinde de iktidar olmak için yola çıktık. Bunun için partimiz, fabrika ayarlarına dönerek halk için siyaseti hayata geçirmek zorundadır.’’ İfadelerini kullandı.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresine sayılı günler kala, Sait Aydın Ellade Cafe’de basın açıklaması yaparak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aydın’ın düzenlediği programa katılan isimler arasında, CHP Gebze İlçe Yöneticileri Ali Haydar Araz, Cevahir Akyıldız ve Dilek Tat, CHP Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri Baki Tatoğlu, CHP Gebze eski ilçe başkanı Hasan Öztekin, CHP’li Doktor İsmail Demir, Hacı Kahraman Araz, Necati Çetin, Gebze Berberler Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Bekir Tat, İsmet Güven ve eşi Gülten Güven, Mikail Dursun ve CHP MYK Üyesi Nurhan Banu Üner yer aldı.

TEK UMUT CHP İKTİDARI

Aydın, “’Geleceği çalınan gençlerimiz, açlığa ve yoksulluğa mahkum edilen işçi, memur, emekli, tarımı bitirilmiş köylü, borç yükü altında inleyen halk yığınları, özgürlüğü elinde alınmış, aydın demokrat ve bilim adamları, işte tamda bu aşamada halkımızın tek umudu CHP iktidarıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ilk genel seçimlerde iktidar olacak tek partidir. Bu amaçla yerelimiz olan Gebze özelinde de iktidar olmak için yola çıktık. Bunun için partimiz, fabrika ayarlarına dönerek halk için siyaseti hayata geçirmek zorundadır.’’ İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.