Aydın Saat Sayıyor

Çayırova 05.04.2019 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aydın Saat Sayıyor

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi işadamı Baran Aydın, Elif Erdoğan ile 6 Nisan Cumartesi günü ( yarın) dünya evine giriyor

azire - Cemal Erdoğan çiftinin güzel kızları Elif ile Gönül - Kazım Aydın çiftinin yakışıklı oğulları Baran geçtiğimiz sene gerçekleşen nişanlarının ardından dünya evine giriyor. Birbirine çok yakışan çiftin kına törenleri 5 Nisan Cuma günü akşamı Pendik, Kaynarca Fevzi Çakmak Mahallesi´ndeki Salon Amour´da 19.00 – 23.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Düğün töreni ise 6 Nisan Cumartesi günü akşamı yine 19.00 – 23.00 saatleri arasında Pendik, Kurtköy´de, Viaport AVM yanındaki Royal Crowne Otel´de.   Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Kızılay Çayırova Şubesi yönetim kurulu üyesi olan Baran Aydın iş hayatını Ergün Emlak yönetim kurulu üyeliği ve şahsına ait Baran Yapı Malzemeleri´ni işleterek sürdürüyor. Baran Aydın, düğün törenine tüm eş dost ve sevenlerini davet ederek düğün telaşı içinde olmasından ötürü davetiye gönderemedikleri tüm dost ve sevenlerine de çağrıda bulundu.  çiftinin güzel kızları Elif ile Gönül - Kazım Aydın çiftinin yakışıklı oğulları Baran geçtiğimiz yıl evlililğe ilk adımlarını atarak nişanlanmıştı. Genç çift yarın 6 Nisan Cumartesi günü akşamı 19.00 – 23.00 saatleri arasında Pendik, Kurtköy´de, Viaport AVM yanındaki Royal Crowne Otel´de düzenlecek düğün töreni ile dünya evine girecekler. Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Kızılay Çayırova Şubesi yönetim kurulu üyesi olan Baran Aydın iş hayatını Ergün Emlak yönetim kurulu üyeliği ve şahsına ait Baran Yapı Malzemeleri´ni işleterek sürdürüyor. Baran Aydın, düğün törenine tüm eş dost ve sevenlerini davet ederek düğün telaşı içinde olmasından ötürü davetiye gönderemedikleri tüm dost ve sevenlerine de çağrıda bulundu.  
Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi işadamı Baran Aydın, Elif Erdoğan ile 6 Nisan Cumartesi günü ( yarın) dünya evine giriyor

azire - Cemal Erdoğan çiftinin güzel kızları Elif ile Gönül - Kazım Aydın çiftinin yakışıklı oğulları Baran geçtiğimiz sene gerçekleşen nişanlarının ardından dünya evine giriyor. Birbirine çok yakışan çiftin kına törenleri 5 Nisan Cuma günü akşamı Pendik, Kaynarca Fevzi Çakmak Mahallesi´ndeki Salon Amour´da 19.00 – 23.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Düğün töreni ise 6 Nisan Cumartesi günü akşamı yine 19.00 – 23.00 saatleri arasında Pendik, Kurtköy´de, Viaport AVM yanındaki Royal Crowne Otel´de.

 

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Kızılay Çayırova Şubesi yönetim kurulu üyesi olan Baran Aydın iş hayatını Ergün Emlak yönetim kurulu üyeliği ve şahsına ait Baran Yapı Malzemeleri´ni işleterek sürdürüyor. Baran Aydın, düğün törenine tüm eş dost ve sevenlerini davet ederek düğün telaşı içinde olmasından ötürü davetiye gönderemedikleri tüm dost ve sevenlerine de çağrıda bulundu.

 çiftinin güzel kızları Elif ile Gönül - Kazım Aydın çiftinin yakışıklı oğulları Baran geçtiğimiz yıl evlililğe ilk adımlarını atarak nişanlanmıştı.

Genç çift yarın 6 Nisan Cumartesi günü akşamı 19.00 – 23.00 saatleri arasında Pendik, Kurtköy´de, Viaport AVM yanındaki Royal Crowne Otel´de düzenlecek düğün töreni ile dünya evine girecekler.

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Kızılay Çayırova Şubesi yönetim kurulu üyesi olan Baran Aydın iş hayatını Ergün Emlak yönetim kurulu üyeliği ve şahsına ait Baran Yapı Malzemeleri´ni işleterek sürdürüyor.

Baran Aydın, düğün törenine tüm eş dost ve sevenlerini davet ederek düğün telaşı içinde olmasından ötürü davetiye gönderemedikleri tüm dost ve sevenlerine de çağrıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.