19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydın, ‘Siyasette aktif olmaya karar verdim’

Gebze 30.05.2017 - 22:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aydın, ‘Siyasette aktif olmaya karar verdim’

Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi ve işadamı Ali Kemal Aydın, “Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi, daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım” dedi.

Gebze’nin tanınmış işadamı ve GTO Eski Meclis Üyesi Ali Kemal Aydın, her yıl geleneksel olarak düzenlediği bazın mensupları ile iftar yemeği geleneğini de bu yıl sürdürdü. Ali Kemal Aydın, bu akşam basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Gebze Antik Kafe’de düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Ali Kemal Aydın, “12 yıldır aralıksız süren, geleneksel hale dönüşmüş iftar yemeğimizde siz değerli dostlarımızla her yıl bir araya geliyoruz. Bugün bizi biraraya toplayan Gebze’mize çok şey borçluyuz. GEBZE’YE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ Bendeniz 1991 yılından beri Gebze’de iş hayatımı sürdürüyorum ve 2000-2005 yılları arasında ise GTO’da meclis üyeliği yaptım. Gerek iş gerekse sosyal hayatta çok şey borçlu olduğumuz Gebze için hepimize büyük görevler düşüyor. İş hayatımın başlangıcından bugüne kadar GTO meclis üyeliği dâhilinde daha yaşanılır bir Gebze için büyük gayret ve istikrarla çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Gebze’nin sorunlarının çözümü için katıldığım her platformda bu şehirde yaşayanların birlik beraberliğinin, sahip çıkma ve sorgulama kültürünün önemini vurguladım. SİYASETTE AKTİF OLACAĞIM Bugün gelinen noktada ise Gebze için daha fazla şeyler yapabilmek adına siyasetin önemini hepimiz biliyor ve görüyoruz. Bundan sebeptir ki uzun süredir gerek siyaset, gerek iş dünyası ve gerek de sivil toplum kuruluş temsilcileri ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum. Yaptığım bu istişareler sonucunda, şehrin sorunlarını çözümünde siyaset aracının gerekli olduğuna kanaat getirdim. Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi, daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım. SİZ VARSANIZ BİZ VARIZ Hiçbir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan, Gebze’mizin ve halkımızın sorunlarını meclise taşımak, çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yoldaki tek gayem, Gebze’mizin hak ettiği değerleri kazanabilmesine vesile olmaktır. Unutmamak gerekir ki her şey olduğu gibi siyaset de bir ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden ‘Ben değil, biz’ düşüncesi ile Gebze’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturulabileceğimize inanıyorum. Merhum Alaattin Kurt’un açmış olduğu ufuktan ilerleyerek ‘Siz varsanız, biz varız’ inancı ile biz de başaracağız.  GEBZE İL OLMALI Gebze İstanbul ve Kocaeli’nin bir arka bahçesidir. Bizi biz düzeltmezsek uzaylılar bizi boyumuzu sağa sola çeviremeyecek duruma getireceklerdir. Gebze’de dününle bugünümle birlikte yaptıklarımla gurur duyuyorum. Önümüzdeki süreçte sahip çıkma kültürü ile harekette bulunursanız keyif alırım. Kocaeli milletvekili sıralamasında A veya B parti benim için hiç fark etmez. İlk beşte Gebze’den iki adayın olması gerekir. Gebze’nin il olması konusunda gerekeni yapmamız gerekiyor.” diye konuştu.
Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi ve işadamı Ali Kemal Aydın, “Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi, daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım” dedi.

Gebze’nin tanınmış işadamı ve GTO Eski Meclis Üyesi Ali Kemal Aydın, her yıl geleneksel olarak düzenlediği bazın mensupları ile iftar yemeği geleneğini de bu yıl sürdürdü. Ali Kemal Aydın, bu akşam basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Gebze Antik Kafe’de düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Ali Kemal Aydın, “12 yıldır aralıksız süren, geleneksel hale dönüşmüş iftar yemeğimizde siz değerli dostlarımızla her yıl bir araya geliyoruz. Bugün bizi biraraya toplayan Gebze’mize çok şey borçluyuz.

GEBZE’YE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Bendeniz 1991 yılından beri Gebze’de iş hayatımı sürdürüyorum ve 2000-2005 yılları arasında ise GTO’da meclis üyeliği yaptım. Gerek iş gerekse sosyal hayatta çok şey borçlu olduğumuz Gebze için hepimize büyük görevler düşüyor. İş hayatımın başlangıcından bugüne kadar GTO meclis üyeliği dâhilinde daha yaşanılır bir Gebze için büyük gayret ve istikrarla çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Gebze’nin sorunlarının çözümü için katıldığım her platformda bu şehirde yaşayanların birlik beraberliğinin, sahip çıkma ve sorgulama kültürünün önemini vurguladım.

SİYASETTE AKTİF OLACAĞIM

Bugün gelinen noktada ise Gebze için daha fazla şeyler yapabilmek adına siyasetin önemini hepimiz biliyor ve görüyoruz. Bundan sebeptir ki uzun süredir gerek siyaset, gerek iş dünyası ve gerek de sivil toplum kuruluş temsilcileri ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum. Yaptığım bu istişareler sonucunda, şehrin sorunlarını çözümünde siyaset aracının gerekli olduğuna kanaat getirdim. Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi, daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım.

SİZ VARSANIZ BİZ VARIZ

Hiçbir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan, Gebze’mizin ve halkımızın sorunlarını meclise taşımak, çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yoldaki tek gayem, Gebze’mizin hak ettiği değerleri kazanabilmesine vesile olmaktır. Unutmamak gerekir ki her şey olduğu gibi siyaset de bir ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden ‘Ben değil, biz’ düşüncesi ile Gebze’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturulabileceğimize inanıyorum. Merhum Alaattin Kurt’un açmış olduğu ufuktan ilerleyerek ‘Siz varsanız, biz varız’ inancı ile biz de başaracağız. 

GEBZE İL OLMALI

Gebze İstanbul ve Kocaeli’nin bir arka bahçesidir. Bizi biz düzeltmezsek uzaylılar bizi boyumuzu sağa sola çeviremeyecek duruma getireceklerdir. Gebze’de dününle bugünümle birlikte yaptıklarımla gurur duyuyorum. Önümüzdeki süreçte sahip çıkma kültürü ile harekette bulunursanız keyif alırım. Kocaeli milletvekili sıralamasında A veya B parti benim için hiç fark etmez. İlk beşte Gebze’den iki adayın olması gerekir. Gebze’nin il olması konusunda gerekeni yapmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.