Aydın Ünlü’den Ankara ziyareti açıklaması

Kocaeli 17.11.2016 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aydın Ünlü’den Ankara ziyareti açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, 15 Kasım Salı günü İl Yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte gerçekleştirdikleri Ankara ziyareti sonrası basın toplantısı yaptı.

  MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaretin anlamlı ve faydalı olduğunu belirtti. ANLAMLI BİR ZİYARET OLDU Ziyareti değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “12 ilçe başkanı ve il yönetimi olarak grup toplantısına katıldık. Başbuğumuzun mezarını ziyaret ettik. Daha sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile basına kapalı değerlendirme toplantısı yapıldı. Bizim için anlamlı bir ziyaretti. Kongrelerden önce Kocaeli Teşkilatlarının son ziyaretleriydi. Kocaeli Teşkilatları artık kongreler için çalışmalara başlayacak. Kocaeli Teşkilatları prensip kararı olarak kongrelere Nisan ayında başlayacak. İl Başkanlığı’na aday olacağımı kamuoyuna zaten duyurmuştum” ifadelerini kullandı. MHP HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK MHP’nin hak ettiği değeri bulacağına inandığını söyleyen Aydın Ünlü, “MHP’nin yeni anayasa paketi ile ilgili gündemi değerlendiren ve belirleyen bir parti olduğunu herkes anlayacaktır. Kamuoyunda MHP 15 Temmuz itibariyle her gün konuşulan bir siyasi parti. Önümüzdeki süreçte Türk Milleti MHP’ye hak ettiği değeri verecektir” dedi. Parti ihraçlarıyla alakalı soruları yanıtlayan Ünlü, “Onlarla alakalı muhatap il disiplin kuruludur. Evraklar ordadır. Kamuoyuna önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklardır” dedi. CENGİZ TOPEL’E NE OLACAK? Konuşmasında Cengiz Topel Havalimanı’na da değinen Ünlü, “Bizim elimizin altında bir Cengiz Topel Havaalanı vardır. Bu çok siyasetçi eskitmiştir. Kamuoyunun bu konuda bilgilendirilmesi lazımdır. Cengiz Topel’in ne olacağını ve yapılan çalışmaların ne olduğunu hiç kimse bilmemektedir. Odan vazgeçildi mi? Kamuoyuna bilgi verilsin. Bugün Sabiha Gökçen Havalimanına otobüs ile vatandaş götürülüyorsa demek ki Cengiz Topel’den vazgeçildi. Ya da biz bilmiyoruz” şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, 15 Kasım Salı günü İl Yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte gerçekleştirdikleri Ankara ziyareti sonrası basın toplantısı yaptı.

 

MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaretin anlamlı ve faydalı olduğunu belirtti.

ANLAMLI BİR ZİYARET OLDU
Ziyareti değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “12 ilçe başkanı ve il yönetimi olarak grup toplantısına katıldık. Başbuğumuzun mezarını ziyaret ettik. Daha sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile basına kapalı değerlendirme toplantısı yapıldı. Bizim için anlamlı bir ziyaretti. Kongrelerden önce Kocaeli Teşkilatlarının son ziyaretleriydi. Kocaeli Teşkilatları artık kongreler için çalışmalara başlayacak. Kocaeli Teşkilatları prensip kararı olarak kongrelere Nisan ayında başlayacak. İl Başkanlığı’na aday olacağımı kamuoyuna zaten duyurmuştum” ifadelerini kullandı.

MHP HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK
MHP’nin hak ettiği değeri bulacağına inandığını söyleyen Aydın Ünlü, “MHP’nin yeni anayasa paketi ile ilgili gündemi değerlendiren ve belirleyen bir parti olduğunu herkes anlayacaktır. Kamuoyunda MHP 15 Temmuz itibariyle her gün konuşulan bir siyasi parti. Önümüzdeki süreçte Türk Milleti MHP’ye hak ettiği değeri verecektir” dedi. Parti ihraçlarıyla alakalı soruları yanıtlayan Ünlü, “Onlarla alakalı muhatap il disiplin kuruludur. Evraklar ordadır. Kamuoyuna önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklardır” dedi.

CENGİZ TOPEL’E NE OLACAK?
Konuşmasında Cengiz Topel Havalimanı’na da değinen Ünlü, “Bizim elimizin altında bir Cengiz Topel Havaalanı vardır. Bu çok siyasetçi eskitmiştir. Kamuoyunun bu konuda bilgilendirilmesi lazımdır. Cengiz Topel’in ne olacağını ve yapılan çalışmaların ne olduğunu hiç kimse bilmemektedir. Odan vazgeçildi mi? Kamuoyuna bilgi verilsin. Bugün Sabiha Gökçen Havalimanına otobüs ile vatandaş götürülüyorsa demek ki Cengiz Topel’den vazgeçildi. Ya da biz bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.