Aydın Ünlü: Ne yapsaydık salonda mı yatsaydık

Kocaeli 14.03.2017 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aydın Ünlü: Ne yapsaydık salonda mı yatsaydık

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Çayırova kongresinde muhalif adayın kazandığının ve kendisinin salonu terk ettiğinin hatırlatılmasına Ünlü, “Kongreyi eski ocak arkadaşımız kazanmıştır. Başarılar diledik salondan çıktık. Ne yapsaydık salonda mı yatsaydık” dedi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında basın açıklaması düzenleyerek kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. “DEVLET DOĞRU YOLDADIR” 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ne mutlu Türküm diyebilen herkes niçin tüm Avrupa’nın Türkiye’de yapılacak bu referandum öncesi tedirgin olduğunu sorgulamalıdır. Mevcut sistemin sürmesini isteyen küresel güçler ve yandaşlarına baktığımızda devlet doğru yoldadır. Sonuna kadar inanarak, bilerek evet demeye devam edeceğiz. Algı yaratmak adına bazıları çok film seyrediyor. Bizler MHP olarak haçlı seferleri neyse bugün yapılmak istenenin aynı şey olduğunu görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti evet diyerek onlara en büyük cevabı verecektir. Film seyredenler senaryoya aldanırlar. Türkiye güçlü olmak adına bir sistem değişikliğine gitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti doğru yoldadır. Yarı yolda kalma, geri çekilme söz konusu değildir” dedi. “SALONDA MI YATSAYDIK” Geçtiğimiz günlerde yapılan Çayırova ilçe kongresinde muhalif adayın kazandığının ve kendisinin salonu terk ettiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Ünlü, “MHP’nin bir kongre serüveni vardır. Adaylar çıkmıştır yarışmıştır. Ben kongrelerde taraf olduğumu açıkladım. Çayırova kongresini eski ocak arkadaşımız kazanmıştır. Başarılar diledik salondan çıktık. Ne yapsaydık salonda mı yatsaydık” şeklinde konuştu. “KOCAELİ’NİN ÖNEMİNİ GÖSTERİR” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Pazar günü Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirdiği mitinge dair yorumlarda bulunan Ünlü, “Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ye gelmesi ve sıcak mesajlar vermesi Kocaeli’nin önemini gösterir. Vatandaşlar trafik ve ulaşım konusunda mağdur oldu. AK Parti il yönetiminin de sanırım vatandaşa bir özür dilemesi gerekiyor” şeklinde konuştu.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Çayırova kongresinde muhalif adayın kazandığının ve kendisinin salonu terk ettiğinin hatırlatılmasına Ünlü, “Kongreyi eski ocak arkadaşımız kazanmıştır. Başarılar diledik salondan çıktık. Ne yapsaydık salonda mı yatsaydık” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında basın açıklaması düzenleyerek kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

“DEVLET DOĞRU YOLDADIR”

16 Nisan’da yapılacak olan referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ne mutlu Türküm diyebilen herkes niçin tüm Avrupa’nın Türkiye’de yapılacak bu referandum öncesi tedirgin olduğunu sorgulamalıdır. Mevcut sistemin sürmesini isteyen küresel güçler ve yandaşlarına baktığımızda devlet doğru yoldadır. Sonuna kadar inanarak, bilerek evet demeye devam edeceğiz. Algı yaratmak adına bazıları çok film seyrediyor. Bizler MHP olarak haçlı seferleri neyse bugün yapılmak istenenin aynı şey olduğunu görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti evet diyerek onlara en büyük cevabı verecektir. Film seyredenler senaryoya aldanırlar. Türkiye güçlü olmak adına bir sistem değişikliğine gitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti doğru yoldadır. Yarı yolda kalma, geri çekilme söz konusu değildir” dedi.

“SALONDA MI YATSAYDIK”

Geçtiğimiz günlerde yapılan Çayırova ilçe kongresinde muhalif adayın kazandığının ve kendisinin salonu terk ettiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Ünlü, “MHP’nin bir kongre serüveni vardır. Adaylar çıkmıştır yarışmıştır. Ben kongrelerde taraf olduğumu açıkladım. Çayırova kongresini eski ocak arkadaşımız kazanmıştır. Başarılar diledik salondan çıktık. Ne yapsaydık salonda mı yatsaydık” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ’NİN ÖNEMİNİ GÖSTERİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Pazar günü Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirdiği mitinge dair yorumlarda bulunan Ünlü, “Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ye gelmesi ve sıcak mesajlar vermesi Kocaeli’nin önemini gösterir. Vatandaşlar trafik ve ulaşım konusunda mağdur oldu. AK Parti il yönetiminin de sanırım vatandaşa bir özür dilemesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.