Aydın ve Çakmak, Karahan'a Geldi

Çayırova 23.04.2019 - 20:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aydın ve Çakmak, Karahan'a Geldi

Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da ara vermedi.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri gündüz saatlerinde ilçede düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katılmasının ardından akşam saatlerinde de haftalık olağan toplantısını yaptı. Şekerpınar'da konuşlu Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programı ile başlayan mesaileri Demirsaç İlkokulu'nda ki kutlama programına katılımları ile devam ettiren Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Karahan ve Yöneticiler akşam saat 19.00'da haftalık olağan toplantısını yaptı. Toplantıya Ak Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Miktad Aydın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak'ta katıldı. Partililerle kısa bir tanışma sohbeti yapan Çakmak daha sonra Büyükşehir ile ilçeler arasında ki hizmet koordinasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.  KARAHAN YORULDUK AMA DURMAK YOK Toplantı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, "Seçim süreci öncesinde ilçe yönetimimizde değişiklikler yaşandı. O dönem ilçe başkanımızın istifası ile farklı bir süreç yaşadık. Ardından meclis üyesi aday adaylarımız, belediye başkan aday adaylarımız bu trafiğe yoğunluk kazandırdı. Aday arkadaşlarımız arasında taraf olan vardı. Taraf olmayan vardı. Onlar arasında bir denge kurmaya çalıştık. Ardından adayın belirlenmesi ile gece gündüz yaşanan bir seçim süreci başlı başına bizi yordu. Şimdi teşkilat olarak polisimizin, çocuklarımızın ve diğer etkinliklerde ilçe halkımızın yanındayız. Tüm programlarda yerimizi alıyoruz. Onların özel ve mutlu günlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Yakında Ramazan Ayı başlayacak. Yine Ramazan Ayına özel etkinliklerle ilçe halkımızla huzur içinde renkli sıcak Ramazan akşamları yaşayacağız. Evet süreç yorucu ama durmayacağız."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da ara vermedi.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri gündüz saatlerinde ilçede düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katılmasının ardından akşam saatlerinde de haftalık olağan toplantısını yaptı. Şekerpınar'da konuşlu Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programı ile başlayan mesaileri Demirsaç İlkokulu'nda ki kutlama programına katılımları ile devam ettiren Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Karahan ve Yöneticiler akşam saat 19.00'da haftalık olağan toplantısını yaptı. Toplantıya Ak Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Miktad Aydın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak'ta katıldı. Partililerle kısa bir tanışma sohbeti yapan Çakmak daha sonra Büyükşehir ile ilçeler arasında ki hizmet koordinasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KARAHAN YORULDUK AMA DURMAK YOK

Toplantı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, "Seçim süreci öncesinde ilçe yönetimimizde değişiklikler yaşandı. O dönem ilçe başkanımızın istifası ile farklı bir süreç yaşadık. Ardından meclis üyesi aday adaylarımız, belediye başkan aday adaylarımız bu trafiğe yoğunluk kazandırdı. Aday arkadaşlarımız arasında taraf olan vardı. Taraf olmayan vardı. Onlar arasında bir denge kurmaya çalıştık. Ardından adayın belirlenmesi ile gece gündüz yaşanan bir seçim süreci başlı başına bizi yordu. Şimdi teşkilat olarak polisimizin, çocuklarımızın ve diğer etkinliklerde ilçe halkımızın yanındayız. Tüm programlarda yerimizi alıyoruz. Onların özel ve mutlu günlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Yakında Ramazan Ayı başlayacak. Yine Ramazan Ayına özel etkinliklerle ilçe halkımızla huzur içinde renkli sıcak Ramazan akşamları yaşayacağız. Evet süreç yorucu ama durmayacağız."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.