19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydoğan’a Veda Yemeği

Darıca 18.07.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aydoğan’a Veda Yemeği

Şark görevi için tayini çıkan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan için, Darıca protokolü veda yemeği gerçekleştirdi.

2. Şark görevi Van’a tayini çıkan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan için dün bir veda yemeği gerçekleştirildi. Darıca Dilruba Restaurat’ta düzenlenen veda yemeğine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve protokol üyeleri katıldı. Gerçekleşen veda yemeğinin ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. TEŞEKKÜR EDERİM Veda yemeğinde bir konuşma yapan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, “Bu zamana kadar birlik içerisinde hareket ettik. Darıca’yı daha huzurlu bir ilçe haline getirebilmek için çalıştık. İlk geldiğim günden bugüne kadar yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  Veda yemeği toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Şark görevi için tayini çıkan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan için, Darıca protokolü veda yemeği gerçekleştirdi.

2. Şark görevi Van’a tayini çıkan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan için dün bir veda yemeği gerçekleştirildi. Darıca Dilruba Restaurat’ta düzenlenen veda yemeğine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve protokol üyeleri katıldı. Gerçekleşen veda yemeğinin ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

TEŞEKKÜR EDERİM

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, “Bu zamana kadar birlik içerisinde hareket ettik. Darıca’yı daha huzurlu bir ilçe haline getirebilmek için çalıştık. İlk geldiğim günden bugüne kadar yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  Veda yemeği toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.