Aygün, çalışmaların takibinde!

Kocaeli 29.05.2018 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aygün, çalışmaların takibinde!

ZEKİ AYGÜN SEÇİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın haftalık olağan icra kurulu toplantısına iştirak ederek İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve İl SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu’ndan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Zeki Aygün’e 27. Dönem Kocaeli Milletvekili listesinde bu dönem yer verilmedi. Aygün 24 Haziran seçimleri için ara vermeden saha çalışmalarında yer almaya devam ediyor. AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili listesinde yer alan adaylarla birlikte farklı ilçelerde çalışmalarını sürdüren Zeki Aygün her gün iftar öncesi, iftar programı ve iftar sonrası değişik ilçelerde bulunmaya devam ediyor. ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI MKYK Üyesi Zeki Aygün İl icra kurulunun ve  SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda il ve ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret eden Zeki Aygün yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi...  
ZEKİ AYGÜN SEÇİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın haftalık olağan icra kurulu toplantısına iştirak ederek İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve İl SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu’ndan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Zeki Aygün’e 27. Dönem Kocaeli Milletvekili listesinde bu dönem yer verilmedi. Aygün 24 Haziran seçimleri için ara vermeden saha çalışmalarında yer almaya devam ediyor. AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili listesinde yer alan adaylarla birlikte farklı ilçelerde çalışmalarını sürdüren Zeki Aygün her gün iftar öncesi, iftar programı ve iftar sonrası değişik ilçelerde bulunmaya devam ediyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

MKYK Üyesi Zeki Aygün İl icra kurulunun ve  SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda il ve ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret eden Zeki Aygün yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.