Aygün ile yeniden devam

Siyaset 15.08.2020 - 19:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aygün ile yeniden devam

MHP Darıca İlçe Teşkilatının 5. Olağan İlçe Kongresi bugün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde yapıldı. Mevcut İlçe başkanı Adem Emre Aygün'ün tek aday olarak katıldığı kongreye MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zafer Timur, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Darıca ilçe başkanı Adem Emre Aygün, Gebze ilçe başkanı Serkan Kural, Dilovası ilçe başkanı Ali Osman Ayaz, Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, delegeler ve partililer katılım sağladı. DİVAN BAŞKANI ERKAN AZERİ Kongrenin açılışının yapılmasının ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanı Erkan Azeri, divan üyeleri olarak ise Hamza Güloğlu ve Fikret Ağababaları seçildi. Divan seçiminden sonra divana mevcut ilçe başkanı Adem Emre Aygün'ün tek liste sundu. PARTİMİZE HİZMET ETMEK AMACINDAYIM Kongrede konuşma yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, "Yaklaşık 3 yıldır liderimizin talimatıyla Cumhur İttifakı için gece gündüz demeden çalıyoruz. Devletin bekası ve milletin bölünmez bütünlüğü için sizlerin tekrardan güvenini kazanmak için aday oldum. Önce Allah'ın izni ile sonra sizlerin desteği ile partimize hizmet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Darıca İlçe Teşkilatının 5. Olağan İlçe Kongresi bugün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde yapıldı. Mevcut İlçe başkanı Adem Emre Aygün'ün tek aday olarak katıldığı kongreye MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zafer Timur, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Darıca ilçe başkanı Adem Emre Aygün, Gebze ilçe başkanı Serkan Kural, Dilovası ilçe başkanı Ali Osman Ayaz, Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, delegeler ve partililer katılım sağladı.

DİVAN BAŞKANI ERKAN AZERİ

Kongrenin açılışının yapılmasının ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanı Erkan Azeri, divan üyeleri olarak ise Hamza Güloğlu ve Fikret Ağababaları seçildi. Divan seçiminden sonra divana mevcut ilçe başkanı Adem Emre Aygün'ün tek liste sundu.

PARTİMİZE HİZMET ETMEK AMACINDAYIM

Kongrede konuşma yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, "Yaklaşık 3 yıldır liderimizin talimatıyla Cumhur İttifakı için gece gündüz demeden çalıyoruz. Devletin bekası ve milletin bölünmez bütünlüğü için sizlerin tekrardan güvenini kazanmak için aday oldum. Önce Allah'ın izni ile sonra sizlerin desteği ile partimize hizmet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.