19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aygün, “Kılıçdaroğlu cahil bir genel başkandır”

19.01.2016 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aygün, “Kılıçdaroğlu cahil bir genel başkandır”

AK Parti İl binasına gelen MKYK üyesi ve milletvekili Zeki Aygün, Kılıçdaroğlu hakkında sert sözler sarf etti.

Cumhurbaşkanına yönelik eleştirilere karşı Aygün, Kılıçdaroğlu’nu cahil genel başkan olarak nitelendirdi AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultay’ında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerini sert bir dille karşılık verdi. Kılıçdaroğlu’na “Cahil Genel Başkan” diyen Aygün, Kılıçdaroğlu’nun Cumhuriyet tarihinin kendisini en fazla aşağılayan genel başkanı olduğunu belirtti. Hafta sonu Van’da olacağını söyleyen Aygün, Sedaş’ın 2015 yılında Kocaeli’ye yapması planlanan 125 milyonluk yatırımlarını da bu ay sonunda tamamlayacağını kaydetti. AYGÜN’E YENİ GÖREV Daha önce Hakkâri İl koordinatörlüğü görevini yapan Aygün’e yeni bir il koordinatörlüğü daha verildi. Hakkâri ile birlikte Van koordinatörlüğüne getirilen Aygün, bu hafta sonu Van’a gidecek. Van teşkilatının İl danışma Meclisi toplantısına katılacak olan Aygün, burada teşkilat çalışmalarını da inceleyecek. Danışma Meclisi ile birlikte teşkilatlarla toplantı yapacak oylan Aygün, önümüzdeki günlerde ise Hakkâri’ye gidecek. SEDAŞ YATIRIMLARI TAMAMLADI Kocaeli’de Sedaş’ın çalışmalarını yakından izleyen ve yatırımlarının takipçisi olan Aygün, geçtiğimiz yıl yoğun kar yağışında yaşanan elektrik kesintilerinin ardından Sedaş ile yaptıkları toplantıda alınan kararların tek tek yerine getirildiğini belirtti. 2015 yılında Sedaş’ın 40 milyonluk yatırımını 125 milyona çıkartan Sedaş’ın 71 noktada trafolarda çalışma yaptığını ve elektrik kesintilerini minimize ettiğini belirten Aygün, “Sedaş devlet adına bu yatırımları yaptı ve bu ay sonunda yatırımları tamamlanacak” dedi. SERT ELEŞTİRİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu Ankara’da yaptıkları CHP Kurultayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik diktatör eleştirilerine Aygün sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanına sataşan cahil genel başkan olarak niteleyen Aygün, “Benim Cumhurbaşkanıma kimse öyle sözler sarf edemez. Cumhuriyet tarihinde kendini bu kadar aşağılayan, basitleştiren başka bir genel başkan yoktur. Kılıçdaroğlu, kendini basitleştiriyor ve aşağılıyor” dedi.
AK Parti İl binasına gelen MKYK üyesi ve milletvekili Zeki Aygün, Kılıçdaroğlu hakkında sert sözler sarf etti.

Cumhurbaşkanına yönelik eleştirilere karşı Aygün, Kılıçdaroğlu’nu cahil genel başkan olarak nitelendirdi

AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultay’ında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerini sert bir dille karşılık verdi. Kılıçdaroğlu’na “Cahil Genel Başkan” diyen Aygün, Kılıçdaroğlu’nun Cumhuriyet tarihinin kendisini en fazla aşağılayan genel başkanı olduğunu belirtti. Hafta sonu Van’da olacağını söyleyen Aygün, Sedaş’ın 2015 yılında Kocaeli’ye yapması planlanan 125 milyonluk yatırımlarını da bu ay sonunda tamamlayacağını kaydetti.

AYGÜN’E YENİ GÖREV

Daha önce Hakkâri İl koordinatörlüğü görevini yapan Aygün’e yeni bir il koordinatörlüğü daha verildi. Hakkâri ile birlikte Van koordinatörlüğüne getirilen Aygün, bu hafta sonu Van’a gidecek. Van teşkilatının İl danışma Meclisi toplantısına katılacak olan Aygün, burada teşkilat çalışmalarını da inceleyecek. Danışma Meclisi ile birlikte teşkilatlarla toplantı yapacak oylan Aygün, önümüzdeki günlerde ise Hakkâri’ye gidecek.

SEDAŞ YATIRIMLARI TAMAMLADI

Kocaeli’de Sedaş’ın çalışmalarını yakından izleyen ve yatırımlarının takipçisi olan Aygün, geçtiğimiz yıl yoğun kar yağışında yaşanan elektrik kesintilerinin ardından Sedaş ile yaptıkları toplantıda alınan kararların tek tek yerine getirildiğini belirtti. 2015 yılında Sedaş’ın 40 milyonluk yatırımını 125 milyona çıkartan Sedaş’ın 71 noktada trafolarda çalışma yaptığını ve elektrik kesintilerini minimize ettiğini belirten Aygün, “Sedaş devlet adına bu yatırımları yaptı ve bu ay sonunda yatırımları tamamlanacak” dedi.

SERT ELEŞTİRİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu Ankara’da yaptıkları CHP Kurultayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik diktatör eleştirilerine Aygün sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanına sataşan cahil genel başkan olarak niteleyen Aygün, “Benim Cumhurbaşkanıma kimse öyle sözler sarf edemez. Cumhuriyet tarihinde kendini bu kadar aşağılayan, basitleştiren başka bir genel başkan yoktur. Kılıçdaroğlu, kendini basitleştiriyor ve aşağılıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.