Aygün Üniversitelilere anlattı!

Kocaeli 14.12.2015 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aygün Üniversitelilere anlattı!

Her hafta sonu AK Parti Kocaeli İl Binasında üniversiteli Ak Partili genlerin düzenlediği ÜniAK Kocaeli Komisyon Toplantısının bu haftaki konuğu Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün oldu. ÜniAK Kocaeli Birim Başkanı İbrahim Keleş önderliğinde her Cumartesi günü AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda üniversiteli gençler gündemdeki konuları değerlendirip tartışıyorlar. Her hafta belirlenen konular hakkında sunum gerçekleştirip tartışıyorlar. Bu hafta ‘Siyonizm’ konusunu ele alan gençler Siyonizm ile alakalı belgesel izleyip Siyonizmi tartıştılar. Cumartesi günleri geleneksel hale gelen toplantının bu haftaki “Tecrübe Konuşuyor” bölümünün konuğu ise Milletvekili Zeki Aygün oldu. Gençler ile bir araya gelen Aygün gençlerin sorularını cevaplayıp, üniversiteli gençlere tavsiyelerde bulundu. ÇETE MÜSLÜMANLARI KULLANDI Milletvekili Zeki Aygün “Bu ihanet çetesi, dini değerlerine bağlı insanların manevi duygularını kullanarak kendilerini güçlendirdiler. Çeşitli mason ve istihbarat örgütleri ile iş tutan bu örgüt milletin %49,5’unun oyunu almış bir iktidarı yıkmaya çalıştılar” Bu ihanet çetesinin devletin bekasına bir tehdit oluşturduğunu savunan Aygün bu yapı ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Aygün “Teşkilatımızdaki gençlerin böyle bir ortamda bu denli önemli konuları tartışması, kendilerine bir şeyleri dert edindiğini görmek beni çok mutlu etti. Böyle bir organizasyonda gençler ile bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, biz gençlerimiz için her şeyi yapmaya hazırız. İstediğiniz zaman yine böyle toplantılarda siz gençler ile bir araya gelmek isterim” 

Her hafta sonu AK Parti Kocaeli İl Binasında üniversiteli Ak Partili genlerin düzenlediği ÜniAK Kocaeli Komisyon Toplantısının bu haftaki konuğu Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün oldu. ÜniAK Kocaeli Birim Başkanı İbrahim Keleş önderliğinde her Cumartesi günü AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda üniversiteli gençler gündemdeki konuları değerlendirip tartışıyorlar. Her hafta belirlenen konular hakkında sunum gerçekleştirip tartışıyorlar. Bu hafta ‘Siyonizm’ konusunu ele alan gençler Siyonizm ile alakalı belgesel izleyip Siyonizmi tartıştılar. Cumartesi günleri geleneksel hale gelen toplantının bu haftaki “Tecrübe Konuşuyor” bölümünün konuğu ise Milletvekili Zeki Aygün oldu. Gençler ile bir araya gelen Aygün gençlerin sorularını cevaplayıp, üniversiteli gençlere tavsiyelerde bulundu.

ÇETE MÜSLÜMANLARI KULLANDI

Milletvekili Zeki Aygün “Bu ihanet çetesi, dini değerlerine bağlı insanların manevi duygularını kullanarak kendilerini güçlendirdiler. Çeşitli mason ve istihbarat örgütleri ile iş tutan bu örgüt milletin %49,5’unun oyunu almış bir iktidarı yıkmaya çalıştılar” Bu ihanet çetesinin devletin bekasına bir tehdit oluşturduğunu savunan Aygün bu yapı ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Aygün “Teşkilatımızdaki gençlerin böyle bir ortamda bu denli önemli konuları tartışması, kendilerine bir şeyleri dert edindiğini görmek beni çok mutlu etti. Böyle bir organizasyonda gençler ile bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, biz gençlerimiz için her şeyi yapmaya hazırız. İstediğiniz zaman yine böyle toplantılarda siz gençler ile bir araya gelmek isterim” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.