19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aynı Yerde Bu Kaçıncı Kaza!

Çayırova (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.12.2016 - 18:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aynı Yerde Bu Kaçıncı Kaza!

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde yine kaza oldu. Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde olan kaza da, ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar var. Olay yerinde tarafların anlaşması sonucu tutanak tutulurken, kısa bir süre sonra her iki sürücü de olay yerinden ayrıldı. "Gönül Market'in sahibi Kemal Sır, dükkanının halini göstererek, kepenkler bile artık dayanmıyor" dedi ESNAF ŞİKÂYETÇİ Konuyla ilgili çevre esnaftan edindiğimiz bilgiye göre Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde hafta da en az iki kere kaza oluyor. Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde çevre esnaflarından olan Gönül Market’in sahibi Kemal Sır ile görüşmemiz üzerine “Burada neredeyse hemen hemen hafta da 2 ya da 3 kez kaza oluyor. Belediye’ye bu konuyu defalarca iletmemize rağmen henüz bir çözüm bulan olmadı. Benim dükkanımda bu zamana kadar 3 defadan fazla kaza sonucu hasar oluştu. Ben bir esnaf olarak ay da bir neredeyse camları değiştirmekten ve oluşan hasardan dolayı zarara uğramaktan yoruldum. Belediye Başkanımıza ve ilgilenen diğer yetkililere sesleniyorum. Lütfen bu duruma bir çare bulsunlar.” Dedi.  HABER: YAĞMUR SIR

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde yine kaza oldu.

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde olan kaza da, ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar var. Olay yerinde tarafların anlaşması sonucu tutanak tutulurken, kısa bir süre sonra her iki sürücü de olay yerinden ayrıldı.

"Gönül Market'in sahibi Kemal Sır, dükkanının halini göstererek, kepenkler bile artık dayanmıyor" dedi

ESNAF ŞİKÂYETÇİ

Konuyla ilgili çevre esnaftan edindiğimiz bilgiye göre Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde hafta da en az iki kere kaza oluyor. Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde çevre esnaflarından olan Gönül Market’in sahibi Kemal Sır ile görüşmemiz üzerine “Burada neredeyse hemen hemen hafta da 2 ya da 3 kez kaza oluyor. Belediye’ye bu konuyu defalarca iletmemize rağmen henüz bir çözüm bulan olmadı. Benim dükkanımda bu zamana kadar 3 defadan fazla kaza sonucu hasar oluştu. Ben bir esnaf olarak ay da bir neredeyse camları değiştirmekten ve oluşan hasardan dolayı zarara uğramaktan yoruldum. Belediye Başkanımıza ve ilgilenen diğer yetkililere sesleniyorum. Lütfen bu duruma bir çare bulsunlar.” Dedi. 

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.