Aytekin Cumhurbaşkanı ile buluşacak

Darıca 02.05.2016 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aytekin Cumhurbaşkanı ile buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, tüm muhtarlarla kucaklaşmak üzere başlattığı ve düzenli olarak devam ettirdiği buluşmaların sonuncusun da Erdoğan’ın Darıca’dan bu ay ki konuğu Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin olacak.

Nevzat Aytekin’e davet tebliğinin yapıldığı öğrenildi.Muhtarlarla düzenli olarak buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ay ki davetlilerinden  bölgemizdeki muhtarlar arasında Nevzat Aytekin’in tek isim olduğu da belirtildi. ERDOĞAN BU TOPLANTILARI ÖNEMSİYOR Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlarla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği buluşma toplantılarına ilişkin "Bu toplantılar ülkemizde sadece cumhurbaşkanı değil devletin üst yönetimi nezdinde bugüne kadar düzenlenen en kapsamlı, en istikrarlı ve bana göre en verimli organizasyondur. Keşke mümkün olsa da 79 milyon insanımızın tamamıyla her gün yüz yüze, birebir temas kurabilsek, konuşabilsek, dertleşebilsek ama sizler onların zaten vekilisiniz. Dolayısıyla sizlerle buluşmak, sizlerle bir araya gelmek 79 milyonla buluşmaktır, bir araya gelmektir." değerlendirmesinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, tüm muhtarlarla kucaklaşmak üzere başlattığı ve düzenli olarak devam ettirdiği buluşmaların sonuncusun da Erdoğan’ın Darıca’dan bu ay ki konuğu Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin olacak.

Nevzat Aytekin’e davet tebliğinin yapıldığı öğrenildi.Muhtarlarla düzenli olarak buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ay ki davetlilerinden  bölgemizdeki muhtarlar arasında Nevzat Aytekin’in tek isim olduğu da belirtildi.

ERDOĞAN BU TOPLANTILARI ÖNEMSİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlarla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği buluşma toplantılarına ilişkin "Bu toplantılar ülkemizde sadece cumhurbaşkanı değil devletin üst yönetimi nezdinde bugüne kadar düzenlenen en kapsamlı, en istikrarlı ve bana göre en verimli organizasyondur. Keşke mümkün olsa da 79 milyon insanımızın tamamıyla her gün yüz yüze, birebir temas kurabilsek, konuşabilsek, dertleşebilsek ama sizler onların zaten vekilisiniz. Dolayısıyla sizlerle buluşmak, sizlerle bir araya gelmek 79 milyonla buluşmaktır, bir araya gelmektir." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.