19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AYYAPI'da Buluştular

Gebze 25.03.2016 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AYYAPI'da Buluştular

Gebze Emlakçılar Esnaf Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile birlikte düzenlenen, kahvaltılı istişare toplantısında kentte hizmet veren emlakçı esnafının sorunları dile getirildi.

Holiday İnn Hotel’de düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında 2015 yılı içerisinde yaklaşık 1.3 milyon satış adedine ulaşarak, şu ana kadar bir yıl da en fazla satış yaşanan yıl olduğuna dikkat çekerken, aynı yıl metrekare satış fiyatlarının da yüzde 19 arttığını ifade edildi. Toplantıya Kocaeli Emlakçılar Dernek Başkanı Alpay Hacıoğlu, İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Nizamettin Aşan, Kocaeli Emlakçılar Derneği Gebze Temsilcisi Ahmet Özder, bölgemizin tanınan gayrimenkul firmalarında Ayyapı adına Nehir Ortak, Hüseyin Yaşar ve Buse Emlak sahibi ve Ak Parti’den son genel seçimlerde Kocaeli Milletvekili Adayı olan Gülümser Akkoyunlu’da katıldı. Toplantıda katılımcılara yönelik bir konuşma yapan İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşan,” doların geçen yıl Türk Lirası karşısında yüzde 24 değer kazandığını, bunun dışında en fazla değer kazanan yatırım ürününün de gayrimenkul olduğunu, Gebze’de  metrekare satış oranının yüzde arttığını, satılan gayrimenkul adedinin de bu oranda yükseldiğini, bu satışların yüzde 58’inin ikinci el konut olduğunu, bankaların da satın alımlara yönelik kredilere önem verildi..”dedi. YASA BEKLENİYOR Toplantıda emlakçılar adına ortak görüş belirten Kocaeli Emlakçılar Derneği Gebze Temsilcisi Ahmet Özder ise “Gayrimenkul sektöründeki olası ekonomik kayıp ve kaçakların önlenmesi, emlak danışmanlarının ve emlak danışmanlığı mesleğinin hak ettiği kariyer ve unvanın kazanılmasını sağlamak, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, mağduriyetlerin yaşanmaması, vatandaşlarımızın ve meslek mensuplarımızın dünyadaki örneklerine bakıldığında benzer hizmetleri en üst noktada alması düşüncesinden hareketle Emlak Danışmanlığı Yasa Tasarısı taslağı hazırlanmıştır. Türkiye'deki tüm emlak oda ve derneklerinin ortak mutabakatı ile hazırlanan Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na arz edilmiştir. Bu konuda ilgili Bakanlarımızla da görüşülerek destekleri talep edilmiştir." Bilgisi verildi. AYYAPI’DA BULUŞTULAR Kocaeli Emlakçılar Dernek Başkanı Alpay Hacıoğlu, İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Nizamettin Aşan, Kocaeli Emlakçılar Derneği Gebze Temsilcisi Ahmet Özder Holiday İnn Hotel’de düzenlenen toplantı sonrasında AYYAPı Gayrimenkul’e geçerek firma ortakları Hüseyin Yaşar ve Nehir Ortak ile bir toplantı daha gerçekleştirdi. Toplantıda 2015 yılının emlak sektörü ile ilgili sonuçları 2016 yılı beklentileri, emlak piyasası ve ekonomi gündemine ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Gebze Emlakçılar Esnaf Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile birlikte düzenlenen, kahvaltılı istişare toplantısında kentte hizmet veren emlakçı esnafının sorunları dile getirildi.

Holiday İnn Hotel’de düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında 2015 yılı içerisinde yaklaşık 1.3 milyon satış adedine ulaşarak, şu ana kadar bir yıl da en fazla satış yaşanan yıl olduğuna dikkat çekerken, aynı yıl metrekare satış fiyatlarının da yüzde 19 arttığını ifade edildi. Toplantıya Kocaeli Emlakçılar Dernek Başkanı Alpay Hacıoğlu, İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Nizamettin Aşan, Kocaeli Emlakçılar Derneği Gebze Temsilcisi Ahmet Özder, bölgemizin tanınan gayrimenkul firmalarında Ayyapı adına Nehir Ortak, Hüseyin Yaşar ve Buse Emlak sahibi ve Ak Parti’den son genel seçimlerde Kocaeli Milletvekili Adayı olan Gülümser Akkoyunlu’da katıldı. Toplantıda katılımcılara yönelik bir konuşma yapan İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşan,” doların geçen yıl Türk Lirası karşısında yüzde 24 değer kazandığını, bunun dışında en fazla değer kazanan yatırım ürününün de gayrimenkul olduğunu, Gebze’de  metrekare satış oranının yüzde arttığını, satılan gayrimenkul adedinin de bu oranda yükseldiğini, bu satışların yüzde 58’inin ikinci el konut olduğunu, bankaların da satın alımlara yönelik kredilere önem verildi..”dedi.

YASA BEKLENİYOR

Toplantıda emlakçılar adına ortak görüş belirten Kocaeli Emlakçılar Derneği Gebze Temsilcisi Ahmet Özder ise “Gayrimenkul sektöründeki olası ekonomik kayıp ve kaçakların önlenmesi, emlak danışmanlarının ve emlak danışmanlığı mesleğinin hak ettiği kariyer ve unvanın kazanılmasını sağlamak, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, mağduriyetlerin yaşanmaması, vatandaşlarımızın ve meslek mensuplarımızın dünyadaki örneklerine bakıldığında benzer hizmetleri en üst noktada alması düşüncesinden hareketle Emlak Danışmanlığı Yasa Tasarısı taslağı hazırlanmıştır. Türkiye'deki tüm emlak oda ve derneklerinin ortak mutabakatı ile hazırlanan Emlak Danışmanlığı Yasa Taslağı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na arz edilmiştir. Bu konuda ilgili Bakanlarımızla da görüşülerek destekleri talep edilmiştir." Bilgisi verildi.

AYYAPI’DA BULUŞTULAR

Kocaeli Emlakçılar Dernek Başkanı Alpay Hacıoğlu, İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Nizamettin Aşan, Kocaeli Emlakçılar Derneği Gebze Temsilcisi Ahmet Özder Holiday İnn Hotel’de düzenlenen toplantı sonrasında AYYAPı Gayrimenkul’e geçerek firma ortakları Hüseyin Yaşar ve Nehir Ortak ile bir toplantı daha gerçekleştirdi. Toplantıda 2015 yılının emlak sektörü ile ilgili sonuçları 2016 yılı beklentileri, emlak piyasası ve ekonomi gündemine ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.