19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ayyıldız'dan örnek davranış

Çayırova 13.04.2016 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ayyıldız'dan örnek davranış

Siyaset öncesi eğitimci kimliği ile de ilçe de aktif bir yönü olan Çayırova Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız'ı ne mali müşavirlik ne de siyaset bu yönünden kopartamıyor.

Güzeltepe İlkokulu'nun 1/A sınıfı tarafından baharı karşılamak üzere düzenlenen çilek dikim etkinliğine destek veren Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız' eğitim ve öğretim içinde etkin olmayı sürdürüyor.Okul Müdürü Ali Zeyneloğlu ve sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur bu etkinliğe katkı sunan Filiz Ayyıldız'a teşekkür ederken, Zeyneloğlu şu mesajı verdi. Çocuklarımızın mevsimlerle ilgili bilgi sahibi olmaları açısından bu etkinlikler çok önemli. Ayrıca tarımla, toprakla ve çevre ile iç içe olmaları da ayrı bir eğitim yönüdür. Öğrencilerimizin çevre bilinci onların gelecek yıllarda da önem kaydeden bir yönünü geliştirecktir.Ancak bazı etkinlikleri düzenlerken, bazen veliler bazen bölgemizin idarecileri bazen de ticaret erbapları bu etkinliklere destek verdiklerinde organizasyon farklı bir anlma kazanıyor. Eğitim ve öğretimde okulumuzun yükü hafifliyor. Bu organizasyonumuza destek veren Sayın Meclis Üyemiz Filiz Ayyıldız'a teşekkür ederiz.Kendisi mali müşavir ve siyaset hayatında yoğun olmasına karşılık eğitimci yönünü hiç kaybetmedi. Sürekli ilçenin eğitim haretliliğinin içinde oldu. Bu durumun örnek teşkil etmesi ve sayıların çoğalması çok önemlidir."dedi. AYYILDIZ İÇİN EN ÖNEMLİSİ EĞİTİM Çayırova Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız etkinliğe olan katkısı ve bu yöndeki çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Siyasetin içinde ki basamaklarda ilerleyebilirsiniz. Bir gün en önemli makamlara gelebiliriz. Yada başladığımız noktadan çok daha gerilere de gidebiliriz. Hayat içinde ki ekonomik kazançlarımızda çok önemli zenginlikler yada daha sıkıntılı dönemler de yaşayabiliriz. Ancak eğitimde hiçbir zaman geri adım atılmamalı ve bu yönde taviz verilmemelidir. Eğitimde ki gelişmelerin ivmesi hep yukarı çekilmelidir. Zaten bir ilçe, il yada ülke eğitim ile ilgili sıkıntılarını çözmüş ve bu yönde gelişme sağlıyorsa ekonomisinden tutunda her yönüyle gelişmeye yüz tutmuş, lider bir ülke konumunda olacaktır. Ben bu bilinçle her zaman siyasetinde, diğer vasıflarımızında geliştirmekten daha öncelikli olarak eğitimi ilk sıraya koymuşumdur. Bunu hem kendi çocuklarım adına hem de toplumsal gelişme adına önemsiyorum. Tüm arkadaşlarımında bu önemle eğitimle iç içe olmalarını öneriyorum."dedi.
Siyaset öncesi eğitimci kimliği ile de ilçe de aktif bir yönü olan Çayırova Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız'ı ne mali müşavirlik ne de siyaset bu yönünden kopartamıyor.

Güzeltepe İlkokulu'nun 1/A sınıfı tarafından baharı karşılamak üzere düzenlenen çilek dikim etkinliğine destek veren Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız' eğitim ve öğretim içinde etkin olmayı sürdürüyor.Okul Müdürü Ali Zeyneloğlu ve sınıf öğretmeni Selma Tutkun Acur bu etkinliğe katkı sunan Filiz Ayyıldız'a teşekkür ederken, Zeyneloğlu şu mesajı verdi. Çocuklarımızın mevsimlerle ilgili bilgi sahibi olmaları açısından bu etkinlikler çok önemli. Ayrıca tarımla, toprakla ve çevre ile iç içe olmaları da ayrı bir eğitim yönüdür. Öğrencilerimizin çevre bilinci onların gelecek yıllarda da önem kaydeden bir yönünü geliştirecktir.Ancak bazı etkinlikleri düzenlerken, bazen veliler bazen bölgemizin idarecileri bazen de ticaret erbapları bu etkinliklere destek verdiklerinde organizasyon farklı bir anlma kazanıyor. Eğitim ve öğretimde okulumuzun yükü hafifliyor. Bu organizasyonumuza destek veren Sayın Meclis Üyemiz Filiz Ayyıldız'a teşekkür ederiz.Kendisi mali müşavir ve siyaset hayatında yoğun olmasına karşılık eğitimci yönünü hiç kaybetmedi. Sürekli ilçenin eğitim haretliliğinin içinde oldu. Bu durumun örnek teşkil etmesi ve sayıların çoğalması çok önemlidir."dedi.

AYYILDIZ İÇİN EN ÖNEMLİSİ EĞİTİM

Çayırova Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız etkinliğe olan katkısı ve bu yöndeki çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Siyasetin içinde ki basamaklarda ilerleyebilirsiniz. Bir gün en önemli makamlara gelebiliriz. Yada başladığımız noktadan çok daha gerilere de gidebiliriz. Hayat içinde ki ekonomik kazançlarımızda çok önemli zenginlikler yada daha sıkıntılı dönemler de yaşayabiliriz. Ancak eğitimde hiçbir zaman geri adım atılmamalı ve bu yönde taviz verilmemelidir. Eğitimde ki gelişmelerin ivmesi hep yukarı çekilmelidir. Zaten bir ilçe, il yada ülke eğitim ile ilgili sıkıntılarını çözmüş ve bu yönde gelişme sağlıyorsa ekonomisinden tutunda her yönüyle gelişmeye yüz tutmuş, lider bir ülke konumunda olacaktır. Ben bu bilinçle her zaman siyasetinde, diğer vasıflarımızında geliştirmekten daha öncelikli olarak eğitimi ilk sıraya koymuşumdur. Bunu hem kendi çocuklarım adına hem de toplumsal gelişme adına önemsiyorum. Tüm arkadaşlarımında bu önemle eğitimle iç içe olmalarını öneriyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.