19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AZRA OPTİK’LE 50 İNDİRİM FIRSATI!

Gebze 24.08.2017 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AZRA OPTİK’LE 50 İNDİRİM FIRSATI!

Bayram öncesi tüm güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim

Gebze’de faaliyet gösteren Maya Optik ve Azra Optik, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi dev bir kampanyaya imza atarak güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sundu. Bayramda tatile gidecekleri sevindirecek olan indirim kampanyası tüm güneş gözlüklerini kapsıyor. Gebze’de faaliyet gösteren Maya Optik ve Azra Optik, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi dev bir kampanyaya imza atarak güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sundu. Bayramda tatile gidecekleri sevindirecek olan indirim kampanyası tüm güneş gözlüklerini kapsıyor. Sahipliğini Recep Dilsiz’in yaptığı ve Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi NO: 15 adresinde (Tatlıkuyu Köprüsü yanı) faaliyet gösteren Azra Optik, yine çok konuşulacak bir kampanyaya imza atıyor. Kurban Bayramı öncesinde tatile gidecekler için güneş gözlüklerinde indirim kampanyası başlatan Recep Dilsiz, kampanyayla ilgili şu bilgiyi verdi: “Azra Optik ve Maya Optik olarak Gebze halkına en iyi hizmeti vermek ve herkesin güneş gözlüğü alabilmesi için çalışıyoruz. Kurban bayramı öncesinde tatile gidecek olan müşterilerimizi de düşünerek  güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyoruz. Kampanyamız tüm güneş gözlüklerini kapsıyor.” Gebzelilerin bu kampanyaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  
Bayram öncesi tüm güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim

Gebze’de faaliyet gösteren Maya Optik ve Azra Optik, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi dev bir kampanyaya imza atarak güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sundu. Bayramda tatile gidecekleri sevindirecek olan indirim kampanyası tüm güneş gözlüklerini kapsıyor.

Gebze’de faaliyet gösteren Maya Optik ve Azra Optik, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi dev bir kampanyaya imza atarak güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sundu. Bayramda tatile gidecekleri sevindirecek olan indirim kampanyası tüm güneş gözlüklerini kapsıyor. Sahipliğini Recep Dilsiz’in yaptığı ve Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi NO: 15 adresinde (Tatlıkuyu Köprüsü yanı) faaliyet gösteren Azra Optik, yine çok konuşulacak bir kampanyaya imza atıyor. Kurban Bayramı öncesinde tatile gidecekler için güneş gözlüklerinde indirim kampanyası başlatan Recep Dilsiz, kampanyayla ilgili şu bilgiyi verdi: “Azra Optik ve Maya Optik olarak Gebze halkına en iyi hizmeti vermek ve herkesin güneş gözlüğü alabilmesi için çalışıyoruz. Kurban bayramı öncesinde tatile gidecek olan müşterilerimizi de düşünerek  güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyoruz. Kampanyamız tüm güneş gözlüklerini kapsıyor.” Gebzelilerin bu kampanyaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.